Günaydın'a Hakkımı Helal Etmiyorum

1994-1999 döneminde Isparta Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 yerel seçimleri için AKP'den aday adayı olan Mehmet Aybatılı K32'de Basın Kulübü programında Başkan Günaydın'a yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2013 11:32
Günaydın'a Hakkımı Helal Etmiyorum

Aybatılı, Kanal32'de yayınlanan Basın Kulübü programında şu açıklamaalrda bulundu: " Isparta’ya yapılacak tüm hizmetlerde belediye öncüdür. Belediye başkanı halkı temsil eder.

Tüm projelerde belediye yetkilidir. Onun için her yerde her şeyi isteyebilir. Dereboğazı yolunu istiyorsan öncülük yaparsın. Halkın eline kazma kürek vererek yola gitmekle olmaz. Ben muhalefette çoğu zaman Süleyman beye ihtiyaç duymadım. Sen oturacaksın Ankara’ya proje götürmeyeceksin. Sayın Günaydın kaç kez Ankara’ya gitti.

Devamlı Antalya’ya gidiyor. Ben çoğu zaman Ankara’dan yoldan geri döndüm. Bu işleri takip edersen olur. Gof gof atmasınlar diyor. Bu lafta yeni çıktı. Karayollarının yolu için milletvekillerini suçluyor. Burayı müteahhitler yapıyor. Vekiller burada ne yapacaklar?

Burada dökülen asfaltlar şehir içine dökülen asfaltlara benzemez. 60 yıl dayanıklı asfalt dökülüyor diyor. 60 yıllık asfalt yok. Benim zamanımda da aynı asfalt dökülüyordu.

Sayın Günaydın burada yeni formül bulduysa onu anlatması lazım. Gizli mi tutuyor, patenti kendisine ait mi olsun istiyor, onu bilmiyorum. Karayolları bölge müdürü de 60 yıllık asfalt olamayacağını söylüyor" dedi.

Aybatılı, kendisinin raylı sistem projesini rafa kaldıran Günaydın'a hakkını helal etmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum