Günaydın’a Kutlu Doğum Ziyareti

Kutlu Doğum haftası nedeni ile bir dizi etkinlikte bulunan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Günaydın’a Kutlu Doğum Ziyareti

Öğrenci ve öğretmenlerle makamda yapılan görüşmede Kutlu Doğum’un önemi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Öğrenciler ayrıca Belediye Başkanına günün anlam ve önemi doğrultusunda Kur’an-ı Kerim hediye ettiler.

Okul Müdürü Hasan Oruç yaptığı konuşmasında, “Kutlu Doğum haftası münasebeti nedeni ile okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerimiz çerçevesinde Belediye Başkanlığımızı da makamında ziyaret etmekti. Başkanımıza teşekkür ediyorum bizi kırmayarak bu etkinliğimize eşlik ederek bizleri kabul etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu yılkı Kutlu Doğum haftasını Diyanet İşleri Başkanlığımız ana tema, “insanlık onuru ve dokunulmazlık” olarak belirledi. Bizlerde okul olarak hem öğrencilerimize hem de velilerimize Kutlu Doğum’un önemi hakkında bilgilendiriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “değerli öğrencilerimiz Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir program düzenlemişler. Bu programlarına bizleri ziyareti de unutmamışlar. Bu beni çok mutlu etti. Kutlu Doğum Haftası son yıllarda yaygınlaşarak devam etmektedir.

Önceden bazı kurumlar ve belediyemiz bu Kutlu Doğum Haftasını kutlarken, bu gün gönüllü kuruluşlar, muhtarlıklarımızda hafta dolayısı ile çeşitli etkinlikler düzenlemektedirler. Belediyemiz’de 18 Nisan Perşembe Günü saat 20.00’de SD Kongre Merkezinde bir program düzenledi. Programa Mustafa Karataş hocamızı ve İlahi Sanatçısı Sedat Uçan’ı konuk edeceğiz. Bu programımıza da tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.