Günaydın’dan Balyoz Göndermeli Yorum

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde artan terör olaylarını değerlendirirken çarpıcı ifadelere yer verdi. Günaydın, “Terör konusunu çözebilecek komutanları da bu günlerde bulamıyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2012 15:59
Günaydın’dan Balyoz Göndermeli Yorum

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde artan terör olaylarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde düzenlediği basın toplantısında gündeme geitrdi. Başkan Günaydın, “Ne yazık ki, artık her toplantımızda, her açılışımızda şehit haberleri gündeme geliyor. Bugün de öyle acı bir haber aldık. Öyle ki, bu konuyu çözebilecek komutanlarımızı da bulamıyoruz bu günlerde. Hepsi belirli bir çembere alınmış durumda” dedi.
Başkan Günaydın’ın önümüzdeki günlerde şehitlerimiz için bir mevlit okutması da bekleniyor.

Günaydın’ın bu ifadeleri geçtiğimiz günlerde karara bağlanan Balyoz Davası’nı anımsattı. Bir çok general ve üst rütbeli subay Balyoz Davasında yargılanıp ağır cezalar almıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum