Günaydın’dan Başdeğirmen’e Karne Notu: ‘Sınıfta Kaldı!’

Günaydın’dan Başdeğirmen’e Karne Notu: ‘Sınıfta Kaldı!’

Yayınlanma:
Günaydın’dan Başdeğirmen’e Karne Notu: ‘Sınıfta Kaldı!’

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’in karne notunu, ‘Sınıfta Kaldı’ diyerek kamuoyuna açıkladı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 5 yıl önce başkan seçilmek için hazırladığı 20 ayrı projeyi tamamen göz boyamak için kamuoyuna sunduğu ortaya çıktı.

Şükrü Başdeğirmen’in 5 yıl önce başkan seçilmek için halka sunduğu projelerin neredeyse hiçbirini yapmadığını ifade eden Yusuf Ziya Günaydın, ‘Halkımız sana inandı, güvendi ve oy verdi. Ancak projelerinin hiçbirini yapmadın. Bizim zamanımızda hayata geçirdiğimiz projeleri de koruyamadın. Asıl işin olan belediyeciliği başaramadın. O yüzden karnen notun sıfır. Yani sınıfta kaldın’ dedi.
Şükrü Başdeğirmen’in 2019 yılında ‘Yapacağım’ diyerek oy talebi için vaat edip, yapmadığı projeleri Ispartalılarla paylaşan Günaydın:

1- Otogar Bölgesi Yeni Kent Meydanı Projesi
2- Sivil Toplum Kuruluşları Ortak Akıl Merkezi
3- Benim Mahallem Toplu Konut Projesi (Evi olmayan vatandaşımız ev sahibi olacak. Kira öder gibi 600 TL taksitle, 5 bin konut yapılacak. Bu vaadini hemen unutan Başdeğirmen, TOKİ’nin şehre kazandırdığı 1002 konutu kendisi yapmış gibi göstermeye çalışıyor. Ayrıca 5 yılda 1 konut dahi teslim edilemedi.)
4- Çocuk Dünya Merkezi
5- Yeni Şehir Kabristanlığı
6- Kamyon Garajı Projesi
7- Çünür Tepesi
8- Kent Ormanı Projesi
9- İstihdam Projeleri
10- Bütün Şehir Isparta Projesi
11- Sporcu Yetiştirme Merkezi
12- Kadınlara Yönelik Sosyal Projeler
13- Gençlere Yönelik Sosyal Projeler
14- Motor Sporları Merkezi
15- Kent İçi Banliyö Tren Hattı Projesi
16- Şehir Merkezi – Üniversite Arasına Elektrikli Trambüs Hattı Kurulacak.
17- Engelsiz Yaşam Şehri
18- Isparta 4 Yeni Kavşağa Kavuşuyor.
19- Şehir Merkezi – SDÜ Doğu Yerleşkesi - Şehir Merkezi – SDÜ Batı Yerleşkesi Bulvarları Projesi. (Not: Sadece SDÜ Doğu Kampüsü Bölgesine tartışmalı bir alt geçit yapılabildi.
20- Sav – Göltaş Yeni Çevre Yolu Yapımı Hızlandırılacak’ diyerek 20 başlıkta kamuoyuna proje sundu. Şimdi söyleyin bu projelerin hangisi hayata geçirildi. ‘Yatıyor Kirazlıdere, Kalkıyor Andık Deresi diyor’ Çık halkımıza açıkla, söz verdim yapmadım diye. Kimsenin duygularıyla oynamayın’ diye konuştu.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum