Günaydın’dan Emrespor'a tesis Konusunda Yeşil Işık

Isparta Belediye Başkanı Günaydın’dan Emrespor'a tesis Konusunda Yeşil Işık.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 13:47
Günaydın’dan Emrespor'a tesis Konusunda Yeşil Işık

Isparta Emrespor Kulübü Başkanı Çalışkan ve yönetim kurulunda yer alması beklenen AK Parti eski İl Başkanı Gökgöz, Belediye Başkanı Günaydın’dan Batıkent’teki 19 bin metre karelik boş alanı gelir kaynakları olan bir tesis şekilde yapılmasını istediler. Günaydın’da dilekçeyle başvurulmasını isteyerek konuya iyimser yaklaştı.

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Isparta Emrespor’da yönetim, Lozan Mübadilleri’nin geleneksel olarak düzenlediği Börek Günü’ne gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a isteklerini dile getirdiler. Vali Memduh Oğuz’dan da destek isteyen yönetim, düzenli gelir kaynakları olan bir tesise ihtiyaçlarının olduğunu bildirdiler.

Bu arada Isparta Emrespor Kulübü Başkanı İsmail Çalışkan ve yönetim kurulunda yer alması beklenen AK Parti eski İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan Batıkent’teki 19 bin metre karelik boş alanı gelir kaynakları olan bir tesis şekilde yapılmasını istediler. Günaydın’da Belediye’ye dilekçeyle başvurulmasını isteyerek konuya iyimser yaklaştı. Ortak fikir ise meclisten geçtikten sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kanalıyla tesisin yapılıp Isparta Emrespor’a kazandırılması yönünde çıktı.

Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise Isparta sporuna yapılacak her türlü katkıya destek vereceklerini belirtti. Gevrek, ekibiyle tüm spor kulüplerine yardımcı olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor