Günaydın'dan Nuri Uzaktaş’a Cevap:'Kaliteli Olun'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde kendisini ve çalışmalarını eleştiren AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’a cevap verdi. Başkan Günaydın, “Sizlerin kaliteli olmasını isterim” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2012 16:33
Günaydın'dan Nuri Uzaktaş’a Cevap:'Kaliteli Olun'

Isparta’da son günlerde AKP ve MHP kavgası sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Nuri Uzaktaş arasında süren düelloya Başkan Günaydın’da katıldı.

Kendisi hakkında eleştirici açıklamalarda bulunan AK Partilileri kaliteli olmaya davet eden Günaydın: “Vatandaşlar, bizlerin yaptığı hizmetleri biliyor ve görüyor. Ancak bazılar görmek ve bilmek istemiyor. Isparta’da halen daha 60 yıl öncesinin siyasetini yapmaya çalışıyorlar. Halk bunu istemiyor ve yemiyor. Siz kendi kendinizi kandırıyorsunuz. Yaptığımız çalışmalar ortada, şehrin 50 yıllık geleceğini inşa ediyoruz. Gözlerinizi artık açın çevrenizde neler oluyor bir bakın. Biz bu çalışmaları kendi imkanlarımız ile yapıyoruz. Allah’ın izniyle de tüm çalışmalarımızı bitireceğiz” dedi.

Başkan Günaydın, “Isparta belediyesi artık öz malı ile halkına hizmet ediyor. Hepinizin bildiği gibi 3.5 yıl içerisinde belediyemizin araç parkı filosunu yeniden oluşturduk. Belediyemizin ihtiyacı olan her türlü araç gereçleri satın alarak belediyemizin öz sermayesi haline getirdik. Alt yapı hizmetlerinde kullanmış olduğumuz bu araçlarımızın yanı sıra şehrimizin güzelliğinde önemli yer tutan ve halkımızın huzur içinde dinlenmesini sağlayan parklarımız içinde aynı özeni gösterdik. Elle ve çim biçme makineleri ile 10 günde tamamlanan çim biçme ekipmanlarımıza yenisini ekledik. Hem kullanım rahatlığı hemde seri bir şekilde çimi biçmesi nedeniyle çim biçme traktörleri satın aldık. Böylece hem iş gücüne katkı sağlarken hem de parklarımızın düzenlenmesinde büyük kolaylık getirdi. Bu gün itibari ile 4 adet satın almış olduğumuz bu çim biçme traktörlerine önümüzdeki günlerde yenilerini de ekleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum