Günaydın’dan Önemli Açıklamalar: “Kentsel Dönüşümü Biz Yapacağız”

Günaydın’dan Önemli Açıklamalar: “Kentsel Dönüşümü Biz Yapacağız”

Yayınlanma:
Günaydın’dan Önemli Açıklamalar: “Kentsel Dönüşümü Biz Yapacağız”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, 6 şubat depremlerinin birinci yıldönümünde İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Gündeminde kentsel dönüşüm vardı. Göreve geldikleri takdirde Isparta’daki tüm binalarda depreme dayanıklılık testi yapacaklarını söyleyen Günaydın, “mevcut belediye yönetimi kentsel dönüşüm sözü vererek göreve geldi ama zerresini yapmadı. Biz göreve gelirsek Isparta halkının canını korumak için kentsel dönüşümü yapacağız” dedi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKNİK ADAMLARIN İŞİ”

Günaydın ile belediye başkanlıkları döneminde uyum içerisinde çalıştıklarını belirten İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “yerel yönetimler her zaman teknik insanların yapması gereken işler. Bu işin başında da inşaat mühendisi yada mimarın olması da iyi olur” dedi.

Isparta’daki binaların yüzde 70’inin depreme dayanıksız olduğuna dikkat çeken MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, mevcut belediye yönetiminin bu konuya duyarsız kaldığını söyleyerek, “biz göreve gelirsek Isparta’daki tüm binalarda depreme dayanıklılık testi uygulayacağız” dedi.

BELEDİYE BİR TANE DÖNÜŞÜM YAPMADI”

2019’daki yerel seçimlerden önce Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kentsel dönüşüm sözü verdiğini ve yerine getirmediğini belirten MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Günaydın, “burası 1. derecede deprem bölgesi. Bu işin şakası yok. Isparta halkının canını korumak için kentsel dönüşümü yapacağız” diye konuştu.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.