Günaydın'dan Sert Sözler

Kanal 32'de yayınlanan Basın Kulübü programında konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kendisine ailesi üzerinden yüklenen iktidar kanadına öyle sözler söyledi ki uzun süre hafızalardan çıkmayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2013 10:13
Günaydın'dan Sert Sözler

NAMUSLUYSAN, ŞEREFLİYSEN, ERKEKSEN...
Sen benim ailemin binde biri olamazsın. Namusluysanız, şerefliyseniz, erkekseniz benimle baş başa güreşin. Benim çocuklarımı karıştırmayın. Terbiyesizlik yapmayın.

NELER GÖTÜRDÜLER...
Ben bu adamı kınıyorum. İnsan yerine de koymuyorum. Neler anlaştılar neler götürdüler hepsini biliyorum. Çıkmış beni tenkit ediyor. Haddini bilmen lazım senin. Isparta'yı soydunuz soğana çevirdiniz

BİLGİÇ'E 'NATO MERMER' DEDİ
O otele astığım pankarta laf ediyorlar. Ben o pankartı nato mermere anlatabilmek için duvara astım. Asan mı suçlu, astıran mı? Dönüp dönüp Adliye Sarayı diyor. 11 yıldır memlekete ne yaptınız onun hesabını verin. Isparta'ya düşmanık var. Yatırım yapılmıyor

BÖYLE VEKİLLİK OLMAZ
Bakın Burdur'a uçuyor. Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik'in binde biri olun siz önce. 11 yıldır teşvik yok. Küçücük SGK teşviği bile alamadınız. Isparta'ya bu garez nedir? Çalışın kardeşim. Eli boş gönlü hoş parklarda bahçelerde gezmeyin. Böyle milletvekilliği olmaz.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın önceki akşam Kanal 32 ekranlarında yayınlanan gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros'un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü programına konuk oldu. Son 4.5 yıldır ilk kez bu kadar ağır ve sert konuşan Başkan Günaydın, AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i yerden yere vurdu. İktidar kanadına da kente yatırım getiremedikleri için ağır eleştirilerde bulundu.

BENİ HERKES BİLİYOR
AKP Milletvekili Bilgiç'i kastederek "Ben onun gibi sonradan gelip milletvekili olmadım" diyen Başkan Günaydın "Beni herkes biliyor. Bildikleri için yeniden başkan seçtiler zaten. Bilmeseler seçilmezdim. Bunların yaptığı tek şey tenkit etmek. Engel olmak" diye konuştu.

ERKEKSENİZ BAŞ BAŞA GÜREŞELİM
Yerel seçim sürecinde sık sık ailesiyle ilgili konuları ön plana çıkardıklarının altını çizen Başkan Günaydın "Ailemle uğraşıyorlar. Öğrendim seçim boyunca da uğraşacaklarmış. Beni yenmek için çirkeflik yapacaklar. Şirke yakın şeyler bunlar. Bu kadar cahil nasıl oluyorsunuz. Operasyonlar yaptılar. Her gün eleştirdiler ama birşeyi unuttular. Allah'ı unuttular. Yukarıda Allah var" dedi.

Günaydın şöyle devam etti. "Sen benim ailemin binde biri olamazsın. Namusluysanız, şerefliyseniz, erkekseniz benimle baş başa güreşin. Seviyenizi yükseltin. İftiralar atabilecek söylemlerde bulunuyorsun. Ailemi ağzına doluyorsun. Gerçi ona yakışıyor bu üslup. Benim çocuklarımı karıştırmasınlar. Neler anlaştılar neler götürdüler ben biliyorum. Terbiyesizlik yapmasınlar. Kınıyorum o şahsı. İnsan yerine koymuyorum.

ISPARTA'YI SOYDUNUZ SOĞANA ÇEVİRDİNİZ
Çıkmış fabrikaları ailesi için yapıyor demiş. Yahu fabrikaları yok eden sizsiniz. Dağlarımızı ponza yataklarımızı satansınız. Beni nasıl tenkit ediyorsunuz. Haddini bilmen lazım senin. Isparta'yı soydunuz soğana çevirdiniz.

Yaptığım hizmetleri otele astım. Bana kızıyorlar. Niye kızıyorsunuz? Asan mı suçlu astıran mı? Anlatıyorum anlamıyor. Nato mermere anlatabilmek için duvara astım. Bakın bunlar bu kadar cahil. Çıkmış halk pazarı projesinde yapıları benim yıktığımı söylemiş. Beyni hafızası nereye gitmiş anlamıyorum. Bunları yıkan ben değilim. Bunları yıkan Günaydın değil. Sen yıktın. Siz yıktınız. Sizin belediye başkınınız yıktı. Bunun günahını nasıl ödeyeceksin? Birşeyden haberiniz yok, Isparta'dan haberiniz yok konuşuyorsunuz. Biri böyle iftira atıyor öbürü parklarda bahçelerde dolaşıyor.

KAMU YATIRIMLARINDA 66'NCI SIRADAYIZ
Bana sataşacaklarına kamu yatırımlarında Isparta 66'ncı sırada. Bunun hesabını versinler. Bütün memleketlere spor salonları yapılıyor. Siz bir salonu bile yapmadınız. Isparta'ya düşmanlık var. Yatırım yapılmıyor. Bakın Burdur nasıl hizmet alıyor. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in binde biri olun. milletvekilliği nasıl yapılıyor görün. 11 yıldır teşvik almıyoruz. Siz neredesiniz? 2 ay önce SGK teşviki çıktı. Onu bile alamadınız. Ayıp yahu.

Isparta'ya bu garez nedir? Çalışın kardeşim. Memlekete iş yapın. Eliniz boş parklarda bahçelerde dolaşmayın. Böyle milletvekilliği olmaz. Çalışın gidin çalışın.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum