Gürkan: 'Güvenlik Olmadan Özgürlük Olmaz'

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan:'Güvenlik Olmadan Özgürlük Olmaz'.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2011 11:37
Gürkan: 'Güvenlik Olmadan Özgürlük Olmaz'

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan: “İlimiz genel asayiş ve trafik yönünden oldukça iyi bir durumdadır. Özellikle yaşanabilir iller sıralamasında ilk sıraları almış olmasında da yürüttüğümüz güvenlik stratejilerimizin rolü çok önemlidir” dedi.

Özgürlüklerimiz güvenliğin olmadığı hiçbir yerde yaşanamaz diyen Gürkan: “Özgürlüklerimizin sınırı bir başkasının özgürlüğünün başladığı sınırdır. Daha tahammüllü kültürümüzün gereği hoşgörülü olmak, empati yaparak davranmak milletimizin en büyük özelliğidir. İlimizde bulunan Süleyman Demirel Üniversitemiz ilimizin en büyük değerlerindendir. Ortalama 50.000 öğrencimiz,5.000 akademik kadro ile bölgedeki en büyük üniversitedir. Öğrenci ve akademisyenlerimiz de aynı zamanda Isparta’mızın önemli bir ekonomik girdisidir.

Öğrencilerimizin kaldığı yurtlar, kiraladıkları evler yeme ve giyinme ihtiyaçlarının karşılanması Isparta ekonomisine katma değerdir. Ticari faaliyetler ve yatırımlar güvenliğin olmadığı yerde hayat bulmaz, yatırımların çoğalması ve refah düzeyinin arttırılması için güvenli yer olması bizim hedefimizdir. Polis teşkilatı olarak işadamlarımız ve yatırımlarının her zaman arkasında olacağımızdan destekleyeceğimizden hiç şüphe olmasın. Ülkemizin son yıllarda yapmış olduğu ekonomik atılımlar, Sanayi yatırımları ve ki güvenli yer olması öncelikli bir olgudur. Ben ve arkadaşlarım Polis Teşkilatı olarak her zaman hesap verebilen, tarafsız, şeffaf, hizmet kalitesini sürekli geliştiren ve vatandaşlarımızla daha kesintisiz, daha açık ve direkt iletişim kurmaya çalışmaktayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.