Gürkan Zora Özel İdare'den Ayrılıyor Mu?

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’te teknik direktör arayışları sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2011 11:52
Gürkan Zora Özel İdare'den Ayrılıyor Mu?

Siyah-beyazlı camiada çok sayıda teknik direktörün ismi geçerken bu yıl Tekirova Belediyespor’u çalıştıran,daha önce Aydınspor’da görev yapan Murat Gürkan Zora isminin öne çıktığı öğrenildi.

Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile yolların ayrılmasının ardından arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı ekipte çok sayıda teknik direktör ismi gündeme geldi.

Siyah-beyazlılarda Hikmet Şıktaşlılar, Murat Gürkan Zora ve Erdi Demir isimlerinin ön plana çıktığı öğrenilirken, Murat Gürkan Zora isminin grubu ve takımı tanıması nedeniyle ön plana çıktığı bildirildi. Teknik direktör arayışlarının yanı sıra yardımcı antrenör Cahit Paşa ve Alt Yapı Koordinatörü Mehmet Öztürk, yönetiminde çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’u yenmeyi amaçlıyor.

Kulübün Basın Sözcüsü Suat Deniz yaptığı açıklamada ikinci yarıya umutla bakmak için kazanmaktan başka bir çarelerinin olmadığını belirtti. Bu arada Aydınsporlu yöneticilerle görüştüğünü doğrulayan Zora’nın düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Levent DOĞAN


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor