Gürültüyü Şikayet Etti, Saldırıya Uğradı

Çünür Mahallesi’ndeki TOKİ evlerinde yaşayan F.E. üst katta gürültü yaptıkları için Emniyet’e şikâyet ettiği gençlerin saldırısına uğradığını öne sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2011 17:13
Gürültüyü Şikayet Etti, Saldırıya Uğradı

Çünür Mahallesi’nde T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) inşa ettirdiği evde yaşayan 55 yaşındaki F.E., gençlerin saldırısına uğradığını öne sürdü.

Üst katta oturan gençlerin gürültü yaptığı gerekçesi ile Emniyet’e şikâyet ettiğini bildiren F.E. şu iddialarda bulundu: “Ondan gençler kapıma dayandı. Tehditler savurdu. Oysa ben onları gürültü yapmamaları için ricada bulunmuştum. Devam ettiler. Ben de şikâyet ettim.” Tehdit üzerine Emniyet tekrar olaya müdahale etti. Kabahatlar Kanunu kapsamında öğrenciler A.H.K ve E.U.’ya işlem yapıldı.

Öte yandan öğrencilerin gürültü ve tehdit iddialarını kabul etmedikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma evrakı Adliye’ye gönderildi.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.