Güzel Hizmetlerin Güzelliği Fark Edilsin

Isparta Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 14:09
Güzel Hizmetlerin Güzelliği Fark Edilsin

Gün boyu süren çalışmalar sonrasında, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, karla mücadelede görev alan daire müdürleri, teknik personel ve diğer personellerle Belediye yemekhanesinde bir araya gelerek akşam yemeği yedi. Personele gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Günaydın, “Güzel hizmetlerin, güzelliği fark edilsin” dedi.

Bu gecenin -5 olarak gösterildiği Isparta’nın cadde ve sokaklarında solüsyon ve tuzlama çalışmalarını yürütecek olan Isparta Belediyesi, gün içerisinde şehirde kendi uhdesinde bulunan yolların haricinde belli köy yollarının da ulaşıma açılmasında görev aldı. Koçtepe ve Kayı köy yollarının da açılmasına katkıda bulunan Isparta Belediyesi ayrıca Karayolları ağında bulunan bazı yollarında açılmasında önemli rol oynadı.

Karla mücadelede görev alan Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Su ve Kanalizasyon ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personelle akşam yemeğinde buluşan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yemeğin ardından şimdide yine ekiplerin sabaha kadar vatandaşların rahatı için çalışacaklarını dile getirdi.

Günaydın, “Bu gece havanın -5 olacağı aktarılıyor. Bizde belediye olarak sabaha kadar yollarımızda solüsyon ve tuzlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yine kar kaldırma işlemlerimiz devam edecek. Bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı meteoroloji tarafından da tespit edilemedi.

Sürpriz oldu, daha önce meteorolojik uyarılar ışığında araç ve gereçlerimizi şehrin kilit noktalarında konuşlandırıyorduk. Sabah yağan kar yağışında araçlarımızı Fen İşleri Müdürlüğümüz şantiyesinden sevk ettik. Dolayısıyla bazı yerlere ulaşılmasında zaman olarak kısa gecikmeler söz konusu oldu. Kar yağışının tam mesai saati başlangıcına denk gelmesi de yine mücadelemizde zaman zaman aksamalara neden oldu. Bu küçük aksamalardan dolayı küçük şikayetler aldık. Esnaf ve vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmalarını ve bu noktada hoşgörü göstermelerini bekliyoruz. Bizden belli kurumlar yardım talebinde bulundu ve bu yardım talebi karşısında başta Koçtepe köyü ile Kayı köylerinin yollarının açılması ile birlikte karayollarına ait bazı yollarında açılması hususunda yardımcı olduk. Biz yiğitçe çalışan bir ekibe sahibiz” dedi.

Başkan Günaydın ayrıca gün içerisinde yolların yanı sıra okul bahçelerinde de karla mücadele çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmaların gece geç saatlere kadar da sürdüğünü belirterek, “Bu ekibimiz çalışıyor, biz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum