Hafta Sonu Yağışlı Geçecek

Batı Akdeniz illeri Antalya, Isparta, Burdur ile Muğla'da pazar gününe kadar sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yayınlanma:
Hafta Sonu Yağışlı Geçecek

Yetkililer, oluşabilecek sel, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, hortum,baca zehirlenmesi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmaları yönünde uyarı yaptı.

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bugün başlayan sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların, Antalya il genelinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra da doğu ilçeleri Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa'da yer yer çok kuvvetli (51-75 mm) olabileceği tahmin ediliyor. Bugün başlayan yağışların, Isparta'nın güney ilçeleri Aksu, Sütçüler, Eğirdir ile Burdur'un güneydoğu ilçeleri Bucak, Ağlasun, Çeltikçi yarın kuvvetlenmesi ön görülüyor.

Muğla il genelinde görülen yağışların da kuvvetli (21-50 mm), Marmaris Fethiye arasında ise çok kuvvetli (51-75 mm) olması bekleniyor. Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'daki yağışların pazar günü Sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.