Haftalık Burç Yorumları 12 Şubat - 19 Şubat 2012

12 Şubat - 19 Şubat 2012 tarihleri arası Haftalık Burç yorumları.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 11:00
Haftalık Burç Yorumları 12 Şubat - 19 Şubat 2012

burclar.png

KOÇ:
Son derece dikkat çeken çalışmalar yapabilirsiniz. Otorite konumunda olanlarla işbirliği içinde olabilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir takım düzenleme ve ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız doğrultusunda, kurallara ve zamanlamaya uymanız gereken durumlar olabilir.

BOĞA: Finansal alanda, eğer döviz cinsinden konularla ilgileniyorsanız, daha dikkatli davranmanız gereken bir dönem olabilir. Üniversite ya da yargılama alanında konularınız varsa, bu alanda zorluklar ve abartılı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili hedeflerinizde kazançlı çıkmakta zorlanabilirsiniz. Otorite konumundakilerle konuşmalarınızda baskı yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Kişisel anlamda önemli bir değişim yaşayabilirsiniz. Kendinizle ve genel durumunuzla ilgili bir değişiklikle ilgilenebilirsiniz. Kredi/sigorta alanında yeni bir kimliğiniz olabilir. Hedefe yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Gizemli bir konu önem kazanabilir. Ailevi alanda, herkesin dikkatini çeken durumlar yaşayabilirsiniz. Korumaya yönelik finansal konular gündeminizde yer alabilir.

YENGEÇ: Ortaklaşa hedeflerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Eş ya da ortakla ilgili hayalleriniz gündeme gelebilir. Tasarım ve hayal gücü gerektiren konularda, estetik değerlerinizi başarıyla kullanarak dikkat çekebilirsiniz. Yönetici konumunda olanlarla iletişiminiz yoğunlaşabilir. Akrabalarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz. İletişim, reklam, ticaret ve ulaşım alanında, ortaklaşa çalışmalar yapabilirsiniz. Önemli kişilerle uzlaşmaya varabilir, anlaşma sağlayabilirsiniz.
 
ASLAN: Yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Yeni çalışma arkadaşlarınız ve araç-gereçleriniz olabilir. Önemli kişilerle birlikte çalışmalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize yönelerek başarılı olabilirsiniz. Sağlık alanında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işler herkesin dikkatini çekebilir ve günlük hayatınızda ışıldayabilirsiniz. Grupsal işlerle ilgilenebilir ya da bir grupla birlikte çalışabilirsiniz. Yeni konularla ilginizi çekebilir. Baskı yaratan haberler alabilirsiniz. Teknik cihazlarda sorunlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK:
Sevdiklerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda herkesin dikkatini çeken gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli kişilerle görüşebilir, yakınlarınızdan sevindirici haberler alabilirsiniz. Hobi olarak yaptığınız işlerde başarı sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Kendinizi oldukça disiplinli adımlar atarken bulabilirsiniz. Kurallara ve zamanlamaya uyarak yaptığınız düzenlemeler sayesinde, daha mutlu ve sevinçli yaşayabilir ve kendi öneminizin farkına varabilirsiniz.

TERAZİ:
Ailevi konularınızda ilerleme sağlayabilirsiniz. Yabancılarla eviniz ya da aileniz hakkında önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde korumaya ve bakıma yönelik konulara önem verebilirsiniz. Ailenize ait büyük hedeflerinize doğru azimli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Evdeki plânlarınız doğrultusundaki gelişmeler, herkesin dikkatini çekebilir. Tasarım ve hayal gücü gerektiren konularınızı başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

AKREP:
Başkalarıyla bağlantılı önemli haberler alabilirsiniz. Kredi, sigorta, komisyon, vs. türü finansal konular üzerinde konuşmanız gerekebilir. Akrabalar ve kardeşlerle ilgili dikkat çeken durumlar gündeminizde olabilir. Önemli yolculuklar ya da ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz. Reklam, ticaret, haberleşme alanında başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde önemli bir değişiklik yaşanabilir. Grupsal konular önem kazanabilir. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Çalışmalarınızı ve günlük hayatınızı ilgilendiren sürpriz haberler alabilirsiniz. Teknik çalışmalar yoğunlaşabilir.

YAY:
Finansal alanda olumlu gelişmelerle karşılaşarak istediğiniz kazancı elde edebilirsiniz. Kariyerinizde önemli bir ilerleme kaydederek başarılı konuma gelebilirsiniz. Önemli kişilerle bağlantıya geçebilir ve onların yardımıyla hedeflerinize ulaşmayı başarabilirsiniz. Yakınlarınıza daha çok zaman ayırabilir ve onlarla daha sık bir araya gelebilirsiniz. Önemli bir ortağınız olabilir. Ortaklaşa hedeflerinizi gerçekleştirmek için birlikte gayret gösterebilirsiniz. Estetik konular nedeniyle ziyaretler yapabilir ve ödemeler gerçekleştirebilirsiniz.

OĞLAK:
Yeni bir iş ortamınız ve çalışma arkadaşlarınız olabilir. Önemli çalışmalar gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizde dikkat çeken hareketlilik yaşanabilir. İletişim ve ulaşım alanında oldukça aktif bir dönem geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Öğrenim, yargılama ya da spor alanlarında oldukça başarılı olabilirsiniz. Bilgiye yönelik girişimlerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yurtdışı çalışmalarınızla bağlantılı bir kimliğiniz olabilir. Kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.

KOVA:
Aşk hayatınızda, idealist hedefleriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlantılı planlar yapabilirsiniz. Sanatsal alanda tasarlamalar önem kazanabilir. Yaratıcılığınızı ilgilendiren konularda ideallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok görüşebilir, amaçlarınıza dair hayaller kurabilirsiniz. Sigorta, kredi, komisyon vs. türü finansal konular nedeniyle önemli gelişmeler yaşayabilir, kısıtlamalar nedeniyle baskı hissedebilirsiniz.

BALIK:
Ailenizle ilgili hedeflerinizde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Evinizde önemli olaylar yaşanabilir. Otorite konumundaki kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Grupsal ilişkileriniz yolunda gidebilir. Prestijli bir gruba katılabilirsiniz. Teknik konulara yoğunlaşabilirsiniz. Elektronik alanda amaçlarınıza ulaşmayı başarabilirsiniz. İlişkilerinizde, kurallar ve zamanlama oldukça belirleyici olabilir. Sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz çevreyle birlikte dikkat çeken çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.