Hakemin Donk Kararı Doğru

Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan maçta çıkan olayların ardından gözler MHK Başkanı Zekeriya Alp, tartışılan pozisyonları değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 09:55
Hakemin Donk Kararı Doğru

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada yaşanan ve kural hatası tartışmalarına neden olan pozisyonun ardından MHK'den açıklama geldi.

HAKEMİN KARARI DOĞRU
Konuyla ilgili konuşan MHK Başkanı Zekeriya Alp;"Barış Şimşek'in Dong olayıyla ilgili vermiş olduğu kararlar, kurallar çerçevesinde doğru. Hakem, bu olayda ne uygulanması gerekiyorsa onu uyguladı. Çünkü kural, sahada iki top olması durumunda hakem oyunu durdurur, bir topu dışarı atar ve hava atışıyla oyunu başlatır. Barış da böyle yaptı. Hakem bu konuda ihlalde bulunan oyuncuya gerekli olan kartı gösterir, Barış Şimşek ikinci hamlesini de doğru yaptı." dedi.

ALMEİDA VE MOTTA'NIN POZİSYONU
Alp, "Motta ve Almeida'nın ihrac kararı ise; bu konuların yorumunu maçın gözlemcisi yapacaktır. Benim yorum yapmam doğru değil. Bu konuda da sahaya giren taraftarın eylemleri konusunda da kurallar çok açık." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor