Hakemlere Malzeme Jesti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ispartalı futbol hakemleri ve gözlemcilerine malzeme desteğinde bulunarak önemli bir jestte bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2014 15:42
Hakemlere Malzeme Jesti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ispartalı futbol hakemleri ve gözlemcilerine malzeme desteğinde bulunarak önemli bir jestte bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Tokbaş’ın amatör kulüplere ve sporla ilgilenen kurumlara olan desteği sürüyor. İBB, Isparta İl Hakem Kurulu tarafından gönderilen dilekçeye olumlu yanıt vererek, tüm hakem ve gözlemcilerin spor malzemelerini karşıladı.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Büyükaşıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bu jestlerinden dolayı teşekkür ederek, “Belediyelerin amatör kulüplere bir takım destekleri var. Kanunen de bir sakıncası yok. Biz de İl Hakem Kurulu olarak bir dilekçe yazdık. Bizim dilekçemizi hemen işleve soktular. Yaklaşık 15-20 içerisinde malzemeler geldi. Çanta, eşofman, antrenman malzemesi, çorap gibi malzemeler gönderdiler. Tüm hakem ve gözlemcilerimize bir jest oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor