Haleften Selefe İnce Gönderme

Vali Oğuz, isim vermeden kendisinden önceki Vali olan CHP Milletvekili Ali Haydar Öner’e göndermelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2012 10:56
Haleften Selefe İnce Gönderme

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın ziyareti sırasında konuşan Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta’da yerel basının birbiri ile ilişkilerinin son derece düzeyli olduğunu söyledi.

Vali Oğuz, idarecilikte 2 anlayışın hakim olduğuna dikkat çektiği konuşmasında “2 tip idareci vardır. Birisi birleştirici, bütünleştirici, diğeri ise parçalayıcı. Biz hep birleştirici, bütünleştirici, kucaklayıcı olduk. Ortak paydamız Isparta ise birlikte her zaman hayır vardır” dedi.

Vali Oğuz, göreve başladığında iyi bir ortamla karşılaşmadığını belirterek “Ben göreve geldiğim zaman basınla alakalı olarak iyi bir ortamla karşılaşmadım. Basın müdürümüz bir tarafta, gazeteler arasında sorunlar var… istenmeyen bir manzara vardı. Ama şimdi durum öyle değil” ifadelerini kullandı.

Vali Oğuz’un 2 tip idareci var birisi parçalayan birisi birleştiren ifadelerinin ardından “Geldiğimde Isparta’da iyi bir ortam yoktu” ifadelerini kullanması akıllara “Acaba bir önceki Vali Ali Haydar Öner’i mi kastediyor? Yorumlarına neden oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.