Halı Sanatçısından 'sünnet Komisyonu' Önerisi

parta'da portre halı sanatçısı Ahmet Aksakal, 4 yıl önce sünnet ettirdiği oğlunun yanlış operasyon nedeniyle cinsel organının biçimsiz şekilde geliştiğini iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2011 17:46
Halı Sanatçısından 'sünnet Komisyonu' Önerisi

Isparta'da portre halı sanatçısı Ahmet Aksakal, 4 yıl önce sünnet ettirdiği oğlunun yanlış operasyon nedeniyle cinsel organının biçimsiz şekilde geliştiğini iddia etti. Türkiye'deki yanlış kesimlerle birçok çocuğun cinsel hayatının karartıldığını aktaran Aksakal, sünnet komisyonu kurulmasını teklif etti.

Isparta'da 2007 yılında oğlu C. 'nin hastane ortamında tanıdığı bir doktora sünnet ettiren Ahmet Aksakal, doktorun yanlış operasyonundan dolayı oğlunun cinsel organının biçimsiz şekilde geliştiğini öne sürdü. Sünnet sezonunun açılması ve belediyelerin toplu sünnet yapması nedeniyle gazetecilere açıklamada bulunan Aksakal, yıllar geçmesine rağmen o doktora karşı öfkesinin geçmediğini söyledi.

Doktorun gereğinden fazla deri kestiğini belirten Aksakal, kendisinin bu duruma müdahale edemediğini söyledi. Yanlış sünnetlerin en fazla toplu sünnetlerde yaşandığını belirten Aksakal, oğlunun sünnetinden sonra konuya dikkati çekme amacıyla dönemin Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman'a uyarıda bulunduğunu söyledi. Özellikle toplu sünnetlerde yanlış ameliyatların yapıldığı ve bu konuda doktorlarla bir toplantı yapmasını istediğini kaydeden Aksakal, "Erkeklik organı yalnız erkeğin değil ki, evlendiğinde kadının da organı. Cinsel ilişki, Allah'ın insanlara bir lütfudur. Cinsel ilişkinin güzelleşmesi için sünnette kabuğun ne kadar kesilmesi gerektiği konuşulmalı, tartışılmalı, karara bağlanmalıdır" dedi.

'KOMİSYON KURULSUN'

Şu an 11 yaşında olan oğlunun sünnetinin üzerinden 4 yıl geçtiğini vurgulayan Aksakal, "Biçim yok. Tatminsizlik problemi Yaşar diye korkuyorum" dedi. Bu konuda bir komisyon kurulmasını öneren Aksakal, "Bu komisyonda doktorlar, sanatçılar, Aydın kadınlar olsun. Bir karar alalım. Aldığımız kararı sünnet yapan bütün ilgililere duyuralım. Uymayanlara dava açılabilsin. Bu konuya basit bir ameliyat olarak bakmayalım. Bu çocuklar hepimizin" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum