Halk Otobüsü Şoförleri İftarda Bir Araya Geldi

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi , geçtiğimiz gün verdiği iftar yemeğinde bütün şoförleri bir araya getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2012 13:48
Halk Otobüsü Şoförleri İftarda Bir Araya Geldi

Mübarek Ramazan ayı nedeniyle bazı kurumlar, çalışanlarını ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturuyor. Birlik ve beraberliği dikkat çeken bir kurum olan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, iftar yemeği ile çalışanlarını mutlu etti.

İstanbul yolu üzerinde bulunan işletmede gerçekleşen iftar yemeğine başta, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İl Trafik Şube Müdürdü Tarık Korucu, ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, ITSO Başkanvekili Şükrü Başdeğirmen olmaz üzere, çok sayıda yönetici ve şoför katıldı.

İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz, amaçlarının birlik ve beraberliği artırmak olduğunu belirterek: “Şoför arkadaşlarımız yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorlar. Bizde yönetim olarak arkadaşlarımıza bir nebze de olsa moral vermek istedik. Bilindiği üzere Ramazan ayları birlik ve beraberliğin artmasına vesile olan aylardır. Bu vesile ile tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum