Halkın Desteği Olmazsa Güvenlikte Başarı Olmaz

Sütçüler ilçesini ziyaret eden Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Güvenlik hizmetleri halk desteğini almadan başarılı olamaz’’dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2012 23:46
Halkın Desteği Olmazsa Güvenlikte Başarı Olmaz

Emniyet Müdürü Mehmet Or, Sütçüler’i ziyaret etti. Or, ilk olarak İlçe Kaymakamı Ahmet Başbaydar’ı makamında ziyaretetti. İlçe hakkında bilgi veren Başbaydar, ilçede görev yapan emniyet personelinin asayişin sağlanmasında gösterdiği gayret ve halkla geliştirilen samimi iletişimden duyduğu memnuniyet ifade etti. Emniyet Müdürü Or, ilçede okul müdürleri, muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda vatandaşlar dilek, öneri ve temennilerini aktardılar. Yaklaşık üç ay önce göreve başladığını belirten Or, “İl merkezimizde ve ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek görüş, öneri ve temennilerini ilk ağızdan alıyoruz” dedi. Sunulan hizmette en büyük desteği halktan aldığını, vatandaşların geri bildirimleri sayesinde çalışmalarına yön verdiklerini dile getiren Or‘’Güvenlik hizmetleri halk desteğini almadan başarılı olamaz.

Kamu bürokrasisi, özel teşebbüsler, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ve vatandaşlarımız ile kısa sürede oluşturduğumuz sinerji meyvelerini vermeye başladı. Asayiş ve Kaçakçılık suçlarında arkadaşlarımız başarılı çalışmalara imza attılar. Üç ay içerisinde il genelinde yaptığımız genel bilgi toplama ve umuma açık istirahat yerlerindeki uygulamalarda 697 aranan şahıs yakalandı. Biz vatandaşlarımızın arasında suç işleyen, suç işlemeye meyilli kimsenin bulunmasını istemiyoruz. Ispartalının huzuru bizim huzurumuzdur.
Asayiş, Kaçakçılık ve Trafik uygulamalarında bizlere desteğini esirgemeyen, uygulamalarımızın devamını dileyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bana ve mesai arkadaşlarıma gösterdiğiniz konukseverlik için sizlere şükranlarımı ifade ediyorum” dedi. Programını İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek sürdüren Or, ilçe personelinin görüş ve önerilerini dinledi. Or, “İlçe de huzur ve güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunacak her türlü yardıma il merkezindeki birimlerimizle hazırız. Ayrıca sizleri ve ailelerinizi sosyal faaliyetlerimiz ile destekleyerek daima yanınızda olacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum