Halkın Sesine Halktan İlgi Olmadı

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Isparta’ya yaptığı ziyaretinde yeni düzenlenen il partisi binasını törenle açtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2011 11:23
Halkın Sesine Halktan İlgi Olmadı

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Isparta’ya yaptığı ziyaretinde yeni düzenlenen il partisi binasını törenle açtı.

Has Parti Genel başkanı Kaymakkapı Meydanı’nda davul ve zurna ile karşılandı. Kurtulmuş; “Yalnız Türkiye’nin ülke dışında sevgi kazanan İbrahim Tatlıses’in bir an evvel iyileşmesini istiyoruz. Hükümet yetkililerine buradan sesleniyorum. Bu saldırıyı gerçekleştiren failleri en kısa zamanda meydana çıkarsınlar. Halkın sesi 28 gün gibi kısa gün içerisinde bütün Türkiye genelinde teşkilatlandı. Has Parti yeni bir siyaset yeni bir anlayışın partisidir. Diğer partilerden farkımız diğer partiler meydanlarda çelma takarak kutuplara bölüyorlar. Biz iktidara geldiğimiz zaman türk insanlarını eşit olarak kabul edeceğiz. Kendisine hizmet eden bir partiye oy vermelerini istiyorum. Türkiyenin yeni partisi olarak büyük mesafeler oluşturduk. Amblemimizin de olduğu gibi adalet ve medeniyet güneşi doğacaktır. Bu güneş yeniden medeniyet güneşidir. Has Parti iktidar olunca şunları gerçekleştirecek. Herkes özgür olacak. Adalet olacak. Herkes bu ülkenin zenginliklerinden faydalanacak. Bu ülkede Cumhurbaşkanı ile ayakkabı boyacısı hiç terfik edilmeyecek. Aynı eşit olacak. Zenginliklerden yararlanacak. Eğer iktidara gelirsek yönetim olarak bizim yönetimde zulüme son verilecek. Milletin parası ile kimse zengin olmayacak. İnançlar istismar edilmeyecek" dedi.

Biz referandumda AK Parti’yi desteklemedik. Biz evet’i destekledik. Bu genel seçimlerde hiçbir zaman ittifak yapmayacağız. Bizim en büyük rakibimiz kendimizdir. Saadet Partisi ile aramızdaki şu fark var. Biz siyaset sistemi bakımından Saadet Partisi’nin ayrı bir partiyiz. Saadet Partisi ile bir arada yaşayamazdık. Çünkü davalar açıldı. Ve herkes birbirine girerek, naoş olmayan hareketlerle karşılaştık. Artık bundan sonra imkasızdır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.