Halkın Talepleri Dikkate Alınmalı

Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürü İlhan Demir, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yayınlanma:
Halkın Talepleri Dikkate Alınmalı

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü İlhan Demir, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 80.yılı dolayısıyla Başkan Günaydın’a kurumun, kuruluşundan buyana çeşitli fotoğrafların bulunduğu bir albüm ile yine Süleyman Demirel Havalimanı’nın havadan çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti.

Havalimanı ve kurumun çalışmaları hakkında da bilgiler veren Demir, THY’nin haftada 3 gün Isparta’dan Atatürk Havalimanına karşılıklı tarifeli seferler düzenlediğinden bahsetti. Kendileri ile THY’nin bağımsız iki kurum olduğunu belirten Demir, THY’nin Isparta insanına hizmet vermeye çalıştığını söylerken, seferlerin full veya 100-110 yolcu ile gerçekleştiğini belirtti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Havalimanı ve THY’nin tarifeli uçuşlarını yakından takip ettiğine değinirken, çeşitli çevrelerce uçuşların sabah gidiş, akşam dönüş şeklinde gerçekleştirilmesini istediklerine değindi.

Bu talebin THY tarafından dikkate alınmasını isteyen Günaydın, bu sistemle uçaklardaki doluluk oranının çok daha fazlalara çıkacağı görüşünde olduğunu iletti. Başkan Günaydın, ayrıca Süleyman Demirel Havalimanı’nın çalışmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, Havalimanı Başmüdürü İlhan Demir’e hediyelerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.