“Hangisi Yanlış Yerde?”

Cumhuriyet Caddesi ile 111. Cadde’yi birleştiren trafik ışıklandırması ve yaya geçidi, kazaya adeta davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar, yetkililerin bu konuya acilen çözüm bulması gerektiğini aktardılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 13:33
“Hangisi Yanlış Yerde?”

Isparta il merkezinde bulunan ve Cumhuriyet Caddesi ile 111.Cadde’yi (Hastane Caddesi) birbirine bağlayan kavşaktaki yaya geçidi kazaya davetiye çıkarıyor.

Ajans32 Muhabirinin yaptığı incelemelerde uzun zamandır aynı şekilde olan ve son olarak trafik ışıklandırmasının gerisinde yapılan yaya geçidinde, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşıyor.

Kavşakta bulunan trafik sinyalizasyon ışıklarının Cumhuriyet Cadde tarafındaki yaya geçidi, ışığın önünde duran araçlar tarafından kapatılınca, Kaymakkapı tarafından 111. Cadde istikametine doğru geçmek isteyen yayalara zor anlar yaşatıyor.

isik-haberi--ic.jpg

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar, “Trafik ışığının gerisinde yaya geçidi mi olur? Burada araç mı duracak? Yaya mı geçecek? Yapılan düzenleme de herkes haklı… Ancak, yaya geçerken çarpılma tehlikesi yaşıyor. Işıkta duran araçlar ise yaya geçidinin üzerinde durmak zorunda kalıyor. Bu trafik işaretlemesi ve ışıklardan hangisi yanlış yerde?” dedi.

Konunun ivedilik gerektirdiğini aktaran vatandaşlar, “Burada illaki karşıya geçen bir yayanın çarpılması ya da ölmesi mi gerekiyor?” diyerek isyan ettiler.

Öte yandan, konuya belediye zabıta ekipleri tarafından bu konuya acil olarak çözüm bulunması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum