Hastanenin Çatısı Çöktü

Şarkikaraağaç genelinde akşam saatlerinde başlayan yağış, yaklaşık 4 saat etkili oldu. Yağışın ardından Toki tarafından yeni yapılan Dr. Sadettin Bilgiç Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi önüne 1 hafta önce yapılan sundurma çatı bir süre sonra biriken suyu ta

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2012 11:28
Hastanenin Çatısı Çöktü

Bu arada, Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde yatmakta olan 1 hasta, hastane önüne hava almaya çıktığı esnada çatının çökmesi sonucu kıl payı ölümden kurtuldu.

Çatının çökmesi sonucu büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Toki tarafından yaklaşık 6 milyon’a maal olan Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nin önüne 1 hafta önce yapılan çatının usulüne uygun olmayan çatı çöktü. Çatının üzerinden 1 kış geçirmeden hasarlar meydana gelmesinden dolayı vatandaşlar tepki gösterip Hastane giriş kısmına yapılan sundurmadan için can güvenliğimiz tehlikede diyerek sitem ettiler.

Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi görevlileri güvenlik önlemleri alınırken, hastalarında cep telefonlarıyla oluşan manzarayı görüntüledikleri dikkat çekti.
Haber- Foto: Fatih DEMİRTAŞ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.