Havalimanı Başmüdürlüğü Isparta’dan Gidecek Mi?

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yazılı cevaplaması için TBMM Başkanlığına verdiği yazılı soru önergesi ile Süleyman Demirel Havalimanı’nın Başmüdürlük statüsünden müdürlük statüsüne mi düşürüleceğini sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2012 01:57
Havalimanı Başmüdürlüğü Isparta’dan Gidecek Mi?

Milletvekili Korkmaz, soru önergesi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Aldığım duyumlara göre, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yeni bir teşkilatlanma yapısı hazırlıyor. Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nın “Başmüdürlük” statüsü alınarak müdürlük statüsüne düşürülmesi de masada... Eğer Başmüdürlük statüsünü kaybedersek havalimanı bünyesinde hizmet veren bir çok birim müdürlüğü kapanacak, personel istihdamı azalacak, bütçesi yarı yarıya düşecek. Bir diğer önemli konu da şayet, Başmüdürlük statümüzü yitirirsek havalimanında bulunan gümrük bürosunun kapatılması ve uluslararası seferlerin düzenlenememesi gibi bir oldubitti ile de karşı karşıya kalabiliriz. Isparta kamuoyunu önceden bilgilendirmek ve bu olumsuz gelişmenin önüne geçebilmek için bu sorularımı Ulaştırtma Bakanına yazılı olarak ilettim. Isparta’nın artık kurumlarının kapatılmasına tahammülü kalmamıştır. Hükümet Isparta’yı budama sevdasından biran önce vazgeçmelidir. Isparta’nın menfaatlerini korumak en büyük görevimizdir. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Ayrıca bu hususta iktidar milletvekillerinin ne kadar duyarlı davranıp davranmadığını da göreceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum