Havalimanına Yolcu Servisi Ücretli Hale Geldi

Süleyman Demirel Havalimanına yolcu servisi ücretli hale geldi. İsparta Süleyman Demirel Havalimanına daha önce ücretsiz olarak yapılan yolcu servisi özelleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2011 10:49
Havalimanına Yolcu Servisi Ücretli Hale Geldi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gidiş ve gelişlerde 5 TL ücret alındığını söyledi. Günaydın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Amacımız bütün Avrupa ülkelerinde olduğu gibi daha iyi ve kaliteli hizmet sunmaktır. Bu konu¬da havalimanı servisini daha kalıcı ve kurumsal olması amacıyla özel bir şirkete verdik.

Belediyelerin bu tür ücretsiz hizmetleri temel ekonomi konumuna aykırıdır. Bizim esas amacımız vatandaşı havalimanına alıştırmak idi. Bunu başardık. Ücretsiz olarak 1 yıldır yapıyoruz.

Havalimanı kent merkezine 27 km uzaklıktadır. Eğer bu şirket tam anlamı ile bu hizmeti veremezse tekrar belediye tarafından biz yaparız. Amacımız vatandaşın iyi ve kaliteli hizmet alabilmesidir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.