Hayırseverlerden Destek Bekliyoruz

Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Murat Kılıç, hastane kaynaklarının kısıtlı olduğunu belirterek, bazı konularda hayırseverlerden desteklerini beklediklerini bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2011 16:30
Hayırseverlerden Destek Bekliyoruz

Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Murat Kılıç Kemik erimesi olarak bilinen Osteoporoz'un tespitinde kullanılan Dansitometre cihazı alımında yardımda bulunan hayırsever Bahriye Gökgöz'e (78) plaket ve teşekkür belgesini takdim etti.

Hastanenin kaynaklarının kısıtlı olması nedeniyle bazı şeyleri yapmaya imkanlarının bulunmadığını belirten Kılıç, "Bahriye hanım sağolsunlar yaklaşık 3 ay önce bize OD Cihazını bağışladılar. Hastanemizin gerçekten bu cihaza ihtiyacı vardı. Tabi burası bir devlet kurumu. Kaynaklarımız kısıtlı. Bunun için hayırsever vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sağolsun Bahriye teyzemiz de bize bu konuda yardımcı oldu. Hem kendisine bu konuda teşekkürümüzü iletelim, hem de başka hayırsever vatandaşlarımızın dikkatini çekmek amacıyla bir araya geldik. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÇOK MUTLUYUM
Hastaneye alınan cihazın hayırlı olması temennisinde bulunan hayırsever Bahriye Gökgöz ise, "Böyle faydalı bir yardımda bulunduğum için de çok mutluyum. İnşallah hastalara şifa olur" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum