Hedef: 5 Bin Bilet

Hedef: 5 Bin Bilet32 Gençliğin Askıda Bilet Kampanyasına Yoğun İlgi

Yayınlanma:
Hedef: 5 Bin Bilet

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor'un taraftar grubu 32 Gençlik, bu sezonda iç saha maçları için askıda bilet kampanyası düzenliyor.

Pazar günü saat 14.00 de Menemen Futbol Kulübü’nü ağırlayacak olan pembe-yeşillilerin 12. Adama ihtiyacı var.32 Gençlik Liseli gençler için düzenlenen askıda bilet kampanyasına ilgi yoğun oluyor.Kulübün resmi hesabına gönderilen bilet paraları takıma da katkı oluyor. Şu ana kadar 1500 askıda satıldı.

32 Gençlik Lideri Uğur Tarakçı, bilet kampanyasına tüm sporseveri davet etti. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:“Destek de bulunmak isteyenler Ispartaspor kulübümüzün resmi banka hesabına ücreti gönderip açıklamaya "32 Gençlik Askıda Bilet" yazarak dekontu ve paylaşmamızı istediği bir fotoğrafını sayfamıza göndererek bizlere ulaşabilirsiniz.

Bilet adet ücreti: 25₺

Hesap Numarası: Hesap Adı: ISPARTA 32 SPOR KULÜBÜ DERNEĞİAkbank Isparta Şubesi

İBAN: TR35 0004 6001 0588 8000 2853 57”

hedef-5-bin-bilet.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.