Hedef: İktidar Parola: Diyalog

CHP’de Gençleşme Hamlesi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2017 08:56
Hedef: İktidar Parola: Diyalog

CHP’de önümüzdeki hafta yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi öncesinde adayların çalışmaları temposu da yoğunlaştı. Merkez İlçe Başkanı adayı Cem Erdal, hafta sonu gazetecilerle bir araya gelerek hedeflerinden söz etti. Erdal, CHP iktidarına olan ihtiyaca vurgu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongrelerinin son halkası bu hafta sonu yapılacak olan Merkez İlçe kongresi ile noktalanacak. Merkez İlçe kongresi öncesinde adaylarda çalışma tempolarını artırdı.

Merkez ilçenin en genç adayı 32 yaşındaki işadamı Cem Erdal, hafta sonu işletmecisi olduğu Gramafon Kafe’de gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan ve merkez ilçe kongresi sürecini değerlendiren Erdal, konuşmasında sık sık iktidar vurgusu yaparak, CHP’nin halka dokunan, insanlarla ve sivil toplum kuruluşları ile diyalog içerinde olan bir anlayışla çıtasını yükselteceklerine işaret etti.

GENÇ YAŞTA YÖNETİM KADEMELERİNDE GÖREV ALDI
Genç yaşta siyasetin içerinde önemli görevlerde bulunan Erdal, “Siyasi geçmişimde Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe ve il yönetimlerinde bulundum. Bu yönetimlerde bulunduğum süreç içersinde nelerin eksik olduğunu, nelerin yapılmak istenip de yapılamadığını veya yarım kaldığını görme fırsatım oldu. Edinmiş olduğum tecrübeler neticesinde, partim içerisinden gördüğüm yoğun destek ve talep İle merkez ilçe başkanlığına adaylığımı koymaya karar verdim” dedi.

PAROLA İNSANA DOKUNMAK… DİYALOG…
Kongre sürecinde ekibi ile birlikte yaptığı çalışmaları da anlatan Cem Erdal, “Bu süreçte dinamik, aktif ve bilgili bir yönetim kadrosu oluşturduk. Bu ekiple birlikte 44 mahalle, 2 belde, 18 köy gezdik ve bu yerlerde bulunan üyelerimizle bir araya gelerek yapmış olduğumuz toplantılarda üyelerimizden çok olumlu tepkiler aldık. Bu durum bizleri daha da hareketlendirdi. Oluşturduğumuz aday yönetim kadrosu ile birlikte iki aydır neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarda en büyük eksiğimizin diyalog yetersizliği olduğunu tespit ettik. Örneğin; siz değerli basın mensuplarıyla yeterli iletişimin kurulmadığını gözlemledik. Bu nedenle sizlerle daha samimi bir ortamda bulunarak kendimizi izah etmeyi uygun gördük. Zira sizlerin önümüzdeki süreçte yapacağımız her türlü çalışma, plan, proje ve öngörülerde yapıcı eleştirilerinize ihtiyacımız olduğunu değerlendirmekteyiz. Sizlerle hedeflediğimiz bu diyaloğu sivil toplum örgütleri ve derneklerle de kurup fikir alışverişinde bulunmayı amaçlamaktayız” ifadelerini kullandı.

YEREL SORUNLARA ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÜRETECEĞİZ
Ülke sorunlarının yanı sıra kentin yerel sorunlarını da konunun uzmanları ile tartışarak çözüm önerileri ortaya koymak istediklerini anlatan Erdal, “Isparta’nın mevcut sorunları ile ilgili konunun uzmanları ile birlikte tartışan çözüm önerileri ortaya koyan bir Cumhuriyet Halk Partisi yönetim şeklini oluşturmak istiyoruz. Artık ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı olduğu gerçeğinden yola çıkarak siyasi çalışmalarımıza da süratle devam edeceğiz. Önümüzdeki 17 aylık çetin süreçte önceki dönemlerdeki çalışmalardan daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bu süreçte tüm üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde mahalle mahalle, köy köy, ev ev, gezerek, insanlara dokunarak en önemlisi insanları dinleyerek bıkmadan usanmadan yapmak istediklerimizi halkımıza anlatacağız. Isparta halkının bizi anlayacağına ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidara getireceklerine inancımız tamdır” dedi.

1985 Isparta doğumlu olan Erdal, SDÜ Teknik Eğitim Fakültesi mezunu ve 6 yıldır ticaretle uğraşıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum