Hedefin İlk Asfaltı Dökülüyor

Isparta Belediyesi geçen yıl asfalt sezonunda vaat etmiş olduğu 80 km dayanıklı asfalt kaplama işlemini tamamlamış bu cesaret ile bu yılkı asfalt sezonunda çıtayı daha da ileriye yükselterek 250 km’yi hedeflemişti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2013 19:27
Hedefin İlk Asfaltı Dökülüyor

İşte bu hedefine sezon bitimine kadar ulaşmak için asfalt sezonunu erken açmış ve çalışmalarına başlamıştı. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta içerisinde Karakavak caddesi’nde eski asfalt kaldırılarak, aynı anda alt yapı sorunları da tamamlanarak kalıcı asfalt kaplama çalışmasına başlandı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da sezonun ilk asfalt kaplamasını yerinde inceledi. İnceleme esnasında da vatandaşın da belediye ile diyalog halinde olmasını istedi. İnceleme esnasında cadde boyunca boş bulunan yada inşaat halinde olan binaların alt yapı sorunları çözülürken dökülen asfaltın bozulmamasını istedi. Günaydın ayrıca yapılan çalışmalar ile ilgili hem Fen İşleri Müdürlüğünden Hemde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkililerinden yol hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Günaydın 205 km yapılacak olan bu ilk asfalt kaplama çalışmasının heyecanı gözlerinden okunuyordu. Yaptığı açıklamasında, “bu yaz sezonunda 205 km kalıcı asfalt kaplama yapmayı hedefliyoruz. Bugün Sadık Ahmet Caddesi (Karakavak Caddesi)’nde son çalışma olan stabilize malzeme çalışmasını döktük. Bu günde dayanıklı asfalt kaplama çalışmalarına başladık. Bugünden itibaren şehrimizin çeşitli mahallelerinde bu çalışmalarımız devam edecek.

Bu yıl ikinci derecedeki caddelerimizde kalıcı asfalt kaplama çalışmalarını yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz yapacakları yolların gerekli çalışmalarını yapmış ve bu program dahilinde 205 km dayanıklı asfalt kaplama yapacağız. Bu çalışmalarımızı zamanında tamamlamak için araç gereçlerimizi artırmaya devam ediyoruz.

Yalnız burada kalıcı asfalt döktüğümüz caddelerimizin kenarında boş arsalar bulunmaktadır. Bu boş arsalarımıza önümüzdeki günlerde inşaat başladığında yeni sorunlar oluşacaktı. Bu sorunların önceden çözülmesi için arsa sahiplerinin bizimle irtibata geçmesini istiyorum. Bu boş arsalarımız nedeniyle kalıcı asfalt kaplamalarımızın bozulmasını istemiyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum