Hedefinde Yine Günaydın Vardı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş beraberinde Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Başkanı Osman Zabun Akkent Mahallesi sosyal tesislerinde vatandaşlara seslendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2014 09:33
Hedefinde Yine Günaydın Vardı

Akkent mahallesini mahalle yapan AK parti iktidarı ve AK Parti belediyesinin olduğunu belirten Belediye Başkan adayı Uzaktaş, “biz zamanında dağın başına olmaz denileni oldurup bir mahalle, bir yaşam alanı ortaya koyduk. Bunlar bırakın şehrin dışını, merkezde bile doğru dürüst vatandaşa hizmet etmediler. Bizler vatandaşımız ucuz konutlarda otursun dedikçe, bunlar nerde ucuz arsayı kapatabiliriz onun derdine düştüler.

Biz Halka Hizmet Hak’ka hizmettir dedikçe bunlar yandaşı yağdanlıkçıları kayırdılar. 2009 yılında biz Akkent mahallesini nasıl bir hizmetle bıraktıysak geçen 5 yılda değişen hiç bir şey yok. Aslaft attım kaldırım yaptım diyeceksen de zaten o koltukta oturma. Senin görevin elbette. Bunları koşulsuz şartsız yapacaksın.”dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum