Hem Sevindik Hem Üzüldük

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Gurupta mücadele eden temsilcilerimizden Isparta İdman Yurdu Spor yenildi. Eğirdirspor ise şampiyonluk adayına diz çöktürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2014 12:25
Hem Sevindik Hem Üzüldük

Isparta İdman Yurdu Spor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı AFJET Afyonspor'a 3-1 yenilerek taraftarlarını üzdü.

Atabey İlçe Stadı'nda dün saat: 14:30’da oynanan karşılamayı AK Parti Milletvekili Recep Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı ve çok sayıda taraftar izledi. AFJET Afyonspor karşılaşmadan ise 3-1 galip ayrıldı.
Yengeçler, şeytanın bacağını kırdı
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilimizi ve temsil eden Eğirdirspor deplasmanda ligin şampiyonluk adayları arasında gösterilen İzmirspor'u 5-2 yenerek makus talihine son verdi.

Teknik Direktör Hakan Karaca maç sonu yaptığı açıklamada “Ligin kendi sahasında iyi oynayan ekiplerinden biri olan İzmirspor ile zor bir maç yaptık. Oyuncularım kazanmasını bildi. Son haftalarda bazı mağlubiyetler aldık. Kötü gidişata dur dememiz gerekiyordu. Ben ekibime güveniyorum. İyi oynuyoruz fakat bazı eksik yönlerimiz var, bunların üzerinde de bu hafta çalışmalarımızı yaptık. Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu maçtan galibiyetle dönmesini bildik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum