Hem Uyuyorlar Hem Uyutuyorlar

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Dereboğazı duble yolu konusunda AK Parti Milletvekillerini ‘uyumak ve halkı uyutmakla’ suçladı. Şenol, “Hükümet Isparta’da halka cambaza bak derken, Konya – Beyşehir duble yolu 2012 yılında tamamlanıyor” dedi.

Yayınlanma:
Hem Uyuyorlar Hem Uyutuyorlar

Dereboğazı Duble yoluna kilitlenen Isparta’da siyasi tartışmalar da hız kesmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamalarda hükümeti cambaz oyunu oynamakla suçladı.

İktidar partisinin milletvekillerine de sert ifadelerle yüklenen Şenol, “İktidar partisinin milletvekilleri Isparta halkını oyalıyor. Kendileri zaten uyuyor, bir de halkı uyutuyorlar” ifadelerini kullandı.

AK Parti Isparta Milletvekilleri ve İl Başkanının da Dereboğazı duble yolunun 2012 yatırım planına alınmayacağını bildiklerini iddia eden CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “AKP Milletvekilleri bazı platformlarda bu yolun 2018 – 2023 yıllarında yatırım planına alınacağını söylüyorlar. Ama basına ve halka verdikleri demeçlerde elimizden geleni yapıyoruz gibi hikayeler anlatıyorlar” dedi.

Isparta – Antalya gibi aktif bir yol dururken, Konya – Beyşehir karayolunun duble yol olarak planlanmasını da manidar bulduğunu kaydeden Şenol, “Turizm ve ticaret açısından aktif ve yoğun olan bir yol dururken, Konya Beyşehir yolu duble yol olarak yapılıyor. Çalışmalar başlamış, bitmek üzere. Ama bize burada cambaza bak diyorlar. Şimdi soruyorum. Hangi yol daha önemli ve aciliyeti var? Isparta’ya neyin bedelini ödetmek istiyorlar?” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.