Hentbol Final Müsabakaları Başladı

Anadolu Yıldızları Hentbol Final Müsabakaları 16 Mayıs 2014 tarihinde Isparta'da başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2014 11:33
Hentbol Final Müsabakaları Başladı

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, TOHM merkezlerine sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda “ANALİG” oluşturuldu.

Bu kapsamda gerçekleştirilen ANALİG Anadolu Yıldızları Hentbol Final Müsabakaları 16-19 Mayıs 2014 tarihleri arasında Isparta'da yapılacak.
15 Mayıs saat 18.00'de Gençlik Merkezi Konferans Salonunda Anadolu Yıldızları Hentbol Final Müsabakaları Teknik Toplantısı ve Fikstür Çekimi yapıldı. 12 Kız 12 Erkek toplam 24 takımının yer alacağı Anadolu Yıldızları Hentbol Final Müsabakaları 16 Mayıs 2014 tarihinde açılış töreni yapılarak başladı.

ANALİG Anadolu Yıldızları Hentbol Final Müsabakaları öncesinde SOMA'da yaşanan elim olaydan dolayı Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Işıkkent Spor Salonunda vefat eden madencilerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEvrek yapmış olduğu konuşmada "Manisa Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı olan madencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.



   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor