Her Şey Siz Daha İyi Görün Diye!

Özellikle göz tansiyonu gibi rahatsızlıklarda artık Devlet Hastanesi’ne gittiğinizde başka bir hastaneye sevk edilmeyeceksiniz. Devlet Hastanesi’nin göz bebeği olma yolunda ilerleyen Göz Polikliniği artık ‘Göz Tomografi’sinde teknolojinin son harikalarını

Yayınlanma:
Her Şey Siz Daha İyi Görün Diye!

Isparta Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları konusunda da ileri teknolojiyi hastalarıyla buluşturuyor.

Özellikle göz tansiyonu rahatsızlıklarında Göz Tomografisi için başka hastanelere sevk yapan Hastanesi artık teknolojinin son harikası cihazlarla hastalarına şifa dağıtacak.

Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Özgür Uzun “Hastanemize gelen ışıkla göz tomografisi çeken bu cihaz sayesinde hiçbir hastamızı başka hastaneye göndermiyoruz” dedi.

Işıkla göz tomografisi çekebilen cihazı tanıtan Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Özgür Uzun “Göz sinirlerini ve görme noktasını gibi bütün tabakaları değerlendirebiliyoruz. Kornea tabakası dahil bu cihazla görebiliyoruz. Isparta için bu cihaz çok gerekliydi. Göz tansiyonu, sarı nokta hastalarının ve şeker hastalarının göze vurmuş takibinde ve tedaviyi değerlendirmekte ve karar vermekte tüm dünyada olduğu gibi Isparta’da da bu cihaz kullanılacak.

Uzun “Hastanemize yapılan katkı ve yardımlarla cihazımıza kavuşmuş olduk. Hastalarımız bu hizmete daha kolay ulaşabilecekler. Çok sayıda göz tansiyonu ve şeker hastası var. Eskiden hastalarımızı başka hastanelere yönlendirmek zorunda kalıyorduk. Artık takip açısından başka hastanelere göndermek zorunda kalmayacağız. Tanıyı koyduktan sonra lazer ile gerekli hastalarda argon lazer ile tedavisini yapabiliyoruz. Son model anjiyo cihazımız var. Bu cihazlarla hastalarımızı büyük oranla hizmet verebiliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.