Her Yıl 1 Körüklü Otobüs Alınacak

Halk Otobüsleri Kooperatifi, SDÜ'nün 2014-2015 Akademik Yılı'na hazırlanıyor. Merkezdeki öğrenci sayısının 7 bin artacak olması kooperatifi körüklü otobüs yatırımına yöneltti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2014 11:29
Her Yıl 1 Körüklü Otobüs Alınacak

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, bir yandan halkın modern, son model taşıtlarla ulaşımı için bir taraftan da SDÜ'ye okumak için gelen öğrencilerin rahat ulaşımı için trilyonluk yatırımlar yapıyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın isteği doğrultusunda otobüs filosunun neredeyse tamamını yenileyen Halk Otobüsleri Kooperatifi, SDÜ hattı için körüklü otobüs alıyor. Her yıl bir körüklü otobüs almayı hedefleyen Özel Halk Otobüsleri, yeni sezon için de 1 milyon TL'lik yatırıma hazırlanıyor.

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, 2014-2015 Akademik Yılı'na hazırlıkların devam ettiğini söyledi. Bu yıl merkez SDÜ öğrencisinin 7 bin artacağı bilgisini aldıklarını anlatan Yavuz, bu doğrultuda bir tane daha körüklü otobüs almayı planladıklarını bildirdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın halkın ve öğrencilerin rahat, konforlu ve modern ulaşımına büyük önem verdiğinin altını çizen Yavuz, "sayın belediye başkanımız halkın ulaşım hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için bizi yatırımlara teşvik ediyor. Bu doğrultuda birçok yatırım yaptık, filomizu yeniledik. Filomuzu yenilemekle kalmıyoruz, SDÜ hattında öğrencilerin rahat ulaşımı için yatırımlar yapıyoruz.

Kooperatifimize 2 yılda 2 körüklü otobüs kazandırdık. Bu otobüsler 3-4 ay hizmet veriyor. Bu yıl da 1 körüklü otobüs daha alıyoruz. Şu an görüşmelerimiz devam ediyor. Mercedes marka körüklü otobüs kooperatifimize yaklaşık 1 milyon TL'ye mal edilecek. Üniversite öğrencilerimize hizmet edecek bu aracımız yeni akademik yıl açılışında Isparta'da olacak. Böylece körüklü otobüs sayımız 3'e çıkacak. İnşallah önümüzdeki süreçte bir tane daha almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum