Her Zaman Seninleyiz Başkanım

Her Zaman Seninleyiz Başkanım

Yayınlanma:
Her Zaman Seninleyiz Başkanım

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 31 Mart yerel seçimleri öncesi saha çalışmalarını yılmadan yorulmadan sürdürüyor. Şehir merkezi esnafıyla bir araya gelen Başkan Adayı Tural’a desteğini açıkça ifade eden esnaflar “ Sen neredeysen biz oradayız” dediler

Başkan Adayı Tural, esnafla bir aya gelerek onların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Esnafın dükkanlarını tek tek gezen Tural’a esnaf büyük ilgi gösteriyor. Şehir merkezindeki ziyaretlerde esnaf “Başkanım gönlümüzde desteğimiz de sana. Sen bizi hiç yalnız bırakmadın. Biz bizi unutanı unuturuz ama unutmayanı bağrımıza basarız.

Bu esnaf seni Isparta’ya Başkan yapacak. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştular. Başkan Adayı Tural da, “31 Martta göreve geldiğimizde kazanan asıl esnaf olacak, emekli olacak, işçi olacak, hanım kardeşlerimiz, çocuklarımız olacak. Çünkü ben onların hizmetkarı olacağım. Ben hizmet edeceğim onlar kazanacak” dedi.

her-zaman-seninleyiz-baskanim-1.jpg

her-zaman-seninleyiz-baskanim-2.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.