Hırsızlar Çaldıkları Kasayı Açamadan Yakalandı

Isparta Emniyetinin başarılı çalışmaları sonunda çalınan kasa bulundu. Başarılı takip sonucu B.K., H.İ. ve M.E.A. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2012 10:38
Hırsızlar Çaldıkları Kasayı Açamadan Yakalandı

Geçtiğimiz Ocak ayında ışıkkent mahallesindeki bir evden çalışanan ve içerisinde 50 bin TLye yakın ziynet eşyasının bulunduğu kasa 3 ay sonra içi açılamadan boş bir arazide ele geçirildi.

Zanlıların kasayı açamadığı anlaşıldı.

27 Ocak 2012 tarihinde Işıkkent mahallesinde ikamet eden R.A.’nın evinden içerisinde çok sayıda ziynet eşyası ve paranın bulunduğu kasa hırsızlar tarafından çalışanan kasa 3 ay gibi bir süre sonra bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı başarılı takip sonucu B.K., H.İ. ve M.E.A. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere teslim edildi. emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre evden çalışanan kasanın Burdur Yolu üzerinde bir ormanlık araziye atıldığı bilgisi üzerine hareket eden polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonucu kasanın 1 Nisan günü belirlenen arazide buldukları bildirildi.

Bulunan kasa üzerinde yapılan araştırmada içerisinde 50 bin TL değerindeki para ve ziynet eşyalarının bulunduğu kasanın hırsızlar tarafından açılamadığı öğrenildi. Bulunan kasa R.A.’ya teslim edildiği ifade edildi.

Elde Edilen Malzemeler:
40 adet Cumhuriyet Altını
4.540 Euro
42.04 Usd
3 adet delikli Osmanlı Pul Altın
1 adet üçlü burma bilezik

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.