Hırsızlara Dikkat Edin

Isparta Emniyet Müdürlüğü vatandaşları yaz aylarında hırsızlara karşı uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2011 14:58
Hırsızlara Dikkat Edin

Isparta Emniyet Müdürlüğü vatandaşları yaz aylarında hırsızlara karşı uyardı. Sıcakların artmasıyla birlikte pencere ve balkon kapılarının açık bırakıldığı hatırlatılarak, buna bağlı olarak hırsızlık olaylarının da bu aylarda arttığına dikkat çekildi.

Hırsızlık olaylarının çok az olduğu illerin başında gelen Isparta’da polis, Toplum Destekli Polislik Çalışmaları çerçevesinde çeşitli projeler geliştirerek yazın yaşanabilecek sıkıntıların sıfıra indirilmesini hedefliyor.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, mevsimlik hırsızlara karşı vatandaşları uyararak, yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirdiği günlerde birçok vatandaşın bu mevsimde balkonda oturmayı tercih ettiğini dile getirdi.

Gürkan, "Özellikle geceleri de sıcak olunca birçok vatandaş evin pencerelerini açık bırakıp balkonda yatmayı tercih ederken, hırsızlar da bu fırsatı değerlendiriyor." dedi. Yaz aylarında tatile çıkılması ya da balkon kapısı ve pencerelerin açık tutulmasının hırsızların işini kolaylaştırdığını aktaran Gürkan, bu aylarda tedbirlerin arttırılması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.