Hızırbey’de Geniş Çaplı Kanalisazyon Çalışması

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hızırbey Mahallesi’nde geniş çaplı çalışma başlattı.

Yayınlanma:
Hızırbey’de Geniş Çaplı Kanalisazyon Çalışması

Hızırbey Mahallesi’nde 6 ayrı sokakta aynı anda çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan yorgun asfaltı kaldırırken diğer yandan da başta yağmur suyu bağlantıları olmak üzere altyapı eksikliklerini gideriyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda stabilize çalışması ve dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. Son yağışlarda etkilenen Hızırbey Mahallesi’ndeki sokaklar çalışmaların tamamlanmasının ardından bu sıkıntılarından da kurtulmuş olacak.

Hızırbey Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a vatandaşlar “30 yıldır çözülemeyen sorunumuzu çözüyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Hızırbey Mahallesi 1546, 1534, 1538, 1544, 1537 ve 1547 sokaktaki çalışmaları tek tek inceleyen Başkan Günaydın, 1534 sokakta vatandaşlarla bir araya geldi. Bugüne kadar yapılan çalışmalarla yol kodlarının bozulmuş olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 5 metre derinlikte çalışmaların yapıldığını ve kanalizasyon başta olmak üzere tüm altyapı sorunlarının giderildiğini belirtti. Üst sokaklardan gelen suların 1534 sokağı etkilediğini ifade eden Günaydın, “Vatandaşlarımız yağmur yağışında endişeli bir şekilde yataklarından kalkmayacaklar. Burası mutsuz bir sokaktı. Çalışmalar sonrasında bundan sonra bu sokağımız mutlu sokak olacaktır. Yollarımızı kırmızı koda göre ayarlıyoruz ve ardından dayanıklı asfaltını dökeceğiz” diyerek, yapılan çalışmaların başta Hızırbey Mahallesi olmak üzere Isparta’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Diğer yandan yapılan hizmetlerin geleceğe yönelik olması gerektiğini dile getiren sokak sakinlerinden emekli öğretmen Rasim Çetinceli de, yapılan çalışmalar sonrasında hizmetlerin ileride de anılacağını dile getirdi. Bugüne kadar su birikintilerinden dolayı sokaktan geçilemediğini anlatan Çetinceli, yağışlar sonrasında bahçelerini kanalizasyon ve yağmur suyu bastığını ifade ederek, “Başkanımıza yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz ve daha çok hizmet bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Yağan her yağışta halkın huzursuzluk duyduğunu dile getiren Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit de, mahallelerinin de bu sıkıntılardan yapılan altyapı çalışmaları ile giderildiğini aktararak, “Çalışmalarından dolayı başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahallemiz sakinleri adına teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.