Hizmet İçin Çalışıyoruz

Bir süre önce yeni görevine başlayan Isparta İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Hizmet İçin Çalışıyoruz

Kurum ve kuruluşlar arası koordinasyona dikkat çeken ve bu noktada hizmet için çalıştıklarını söyleyen Isparta İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen, “İlimize hayırlı hizmetlerimiz olacağına inanıyorum. Güzel olan her hizmeti birlikte yapmaya hazırız” dedi.

Kurumlar arası diyalogla halka hizmet verme gayreti içerisinde bulunduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Hizmet için çalışan insanlarız. Kurumlar arası diyalogla halkımıza birlik ve beraberlik içerisinde hizmet vermeye çalışıyoruz.

Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Müdürümüzün en güzel hizmetleri yapacağına inanıyorum. Kendisinin yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı müdürümüze teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum