Hizmet Sektörü Lansman Kokteylinde Buluştu

Altıngül Gıda'nın organize ettiği ve Brendo Cafe'de gerçekleşen ‘Hizmet Sektörü 2018 Lansman Kokteyli’ Ispartalı bir çok kafe ve bar işletmecisini bir araya getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2017 11:28
Hizmet Sektörü Lansman Kokteylinde Buluştu

Altıngül Gıda İşletmecileri Cavit Altıntaş ve Burhan Gülbiçer tarafından sektörün dev firmaları Cafeshots, Fo, Üsküplü ve Doğuş İş Ortaklığı İle 2018 Lansman Kokteyli Düzenlendi. İşletmecilerin, Şef'lerin ve Baristaların Katıldığı Organizasyon Brendo Cafe'de Gerçekleşti.

Ispartalı İş adamı Burhan Gülbiçer lansmana özel yaptığı açıklamada “yaklaşık firmamızın 5 yılı kafe ve bar ürünleri kantin ve hazır ürünler ve kahve türevleri içecekler ve bayisi olduğumuz ürünlere Üsküplü pastayı ekledik. Doğuş gurubu var Cafeshots kendi tescilli markamız imalatını kendimiz yapıyoruz. Yeni eklendiğimiz ürünler için bir lansman yapalım istedik ve müşterilerimizi davet ettik.

Isparta’daki kafe bar ve kantin işletmecilerini davet ettik sağ olsun bizleri kırmadılar geldiler. Gelen misafirlerin birçoğu müşterimiz gayet olumlu geri dönüşler aldı. Bu yapmış olduğumuz tanıtımla ekstra olarak yapmış olduğumuz pastayı tanıttık gelen misafirlerimiz denediler ve beğendiler. Gelen tüm misafirlerimize sizlerin aracılığı ile tekrardan teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.