Hizmet Yürütenlere Bizde Hizmet Edeceğiz

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hal esnafı ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2013 01:12
Hizmet Yürütenlere Bizde Hizmet Edeceğiz

Hal esnafının dertlerini ve isteklerini dinleyen Başkan Günaydın, esnaf tarafından talep edilen asfalt isteğinin en kısa zamanda yerine getirileceğini ifade ederken, hal esnafının daha rahat koşullarda çalışması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Esnaf geçmişte halde yapılan asfaltın yanlış döküldüğünü, kod yanlışlıkları dolayısıyla dükkanları ve önlerinde su birikintilerinin oluştuğunu ifade etti. Hal esnafı olarak sıkıntılı olduklarını belirten esnaf, hale girişlerin azaldığını, hal esnafının vergi kaydının bulunmasına ve personel çalıştırılmasına karşın, dışarıdan gelen meyve ve sebzelerin hale sokulmadan satışa sunulduğunu belirttiler. ‘Isparta hal esnafı kan kaybediyor’ diyen esnaf dışarıdaki toptan satışın önlenmesi noktasında da yardım talebinde bulundular. Esnaf ayrıca halde yeni fiziki düzenlemelere ihtiyaçlarının olduğunu aktardılar.

Kendilerini ilgilendiren konularda hal esnafına gerekli yardımın yapılacağını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, asfalt sıkıntısının bahar ayında çözüleceğini, diğer fiziksel değişiklikler konusunda da kendilerine düşen görevleri yapacaklarını ifade etti.
Hal esnafının daha önceki sistemden vazgeçilerek zabıta kontrolü istediğini ve bunu daha önce birkaç memur aktararak çözdüklerini belirten Günaydın, “Hal esnafımızın birkaç sorunu var. Esnafımız su birikintileri sorunlarının çözülmesini ve yeni ilave inşaat beklentilerini bize ilettiler. Yerinde talepler, bunları çözeceğiz. Esnaflarımızın diğer konularla ilgili olarak da taleplerinde belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız.
Hal esnafımız sabah ezanı ile çalışmalarına başlıyor büyük sıkıntılar çekmelerine karşın Isparta halkına ve çevreye hizmet etmeye çalışıyorlar. Hizmet yürütenlerin arkasında bizde hizmet edeceğiz. Hal hizmetlerinin devamı noktasında esnafımıza başarılar diliyorum. Bizim de yapacağımız yeni çalışmaların hal esnafımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum