Hizmetkar Olmaya Geldik

Hizmetkar Olmaya Geldik

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2018 11:03
Hizmetkar Olmaya Geldik

İYİ Parti Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, Eğirdir Sorkuncak’ta seçmenlerle buluştu. Dr. Cesur, “Bu gidişe dur demek için bu göreve talip olduk. Biz kendimize güveniyoruz. Isparta’nın her köşesinde ne eksikse yapmaya hazırız. Sizlere hizmetkar olmaya geldik” dedi.

İYİ Parti, Isparta birinci sıra milletvekili adayı Aylin Cesur ve ikinci sıra adayı Mustafa Şimşek, İl Başkanı Mehmet Ertekin, Eğirdir İlçe Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sorkuncak Köyü’nü ziyaret ettiler.

Sprkuncak Köyü sakinleriyle buluşulan toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Mehmet Ertekin yaptı. İddialı bir parti olan İYİ Parti’nin ilk iki sıra milletvekili adaylarının Eğirdir’den olmasının çok büyük bir şans olduğunu, bu şansı Eğirdir’lilerin iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra ikinci sıra milletvekili adayı Mustafa Şimşek söz aldı. Konuşmasını fazla uzatmayan sadece kendisini tanıtıp seçim için destek isteyen Şimşek, sözü birinci sıra milletvekili adayı Aylin Cesur’a bıraktı.
Bayramın ilk dakikalarında Sorkuncak’lılarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Aylin Cesur, Isparta’nın her kesiminden, pazarcısından sanayicisine, memurundan işçisine herkesin ekonomik yönden sıkıntı yaşadığına şahit olduğunu belirtti. Cesur şunları söyledi: “bu gidişe dur demek için bu göreve talip olduk. Biz kendimize güveniyoruz. Isparta’nın her köşesinde ne eksikse yapmaya hazırız.

2002 yılından bugüne kadar iktidar partisinin karşısında güçlü bir alternatifin olmaması Türkiye’yi bu duruma getirmiştir. Bugün gelinen bu noktada artık bir alternatif var, İYİ parti var… İYİ Parti Kim? İYİ Parti, bir Cesur kadının, Meral Akşener’in ‘Türkiye’de yaşayan vatandaşımın, köylümün, çiftçimin haksızlığa uğrayanın yanında ben varım. Çare arayana çare, derman arayana derman olmak için biz varız’ diyerek bu yola çıktı ve bizleri de bu yolda onunla birlikte yürümemiz için davet etti. İYİ Parti Türk milliyetçiliğini kendisine bayrak etmiştir.” İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Aylin Cesur, daha sonra kendisinin açmış olduğu derdinianlatisparta.com adlı web sitesine Sorkuncak’lı Fatma Metin isminde bir çocuğun yazdığı mesajı okudu. Mesajda “Köyümüz çamur içinde, altyapı ve aydınlatma olmadığı için çok zor durumdayız.” Yazdığını belirten Cesur, bunların hepsinin yapılacağını, Sorkuncak’lı Fatma Metin’in bu ricasının başının üstünde yeri olduğunu söyledi.

Cesur, konuşmasının sonunda “Eğer bizlere güveniyorsanız, bizimle aynı davayı paylaşıyorsanız bu vatan topraklarını korumamız için bize el vermenizi destek olmanızı istiyoruz. 25 Haziran sabahı inşallah Meral Akşener cumhurbaşkanı olur. Sizler de bizlere ehliyet verir vekil yaparsanız Sorkuncak ve Isparta’mıza hizmete geliriz. Biz sizin hizmetkârınız olmaya geldik. İkinci bayramımız da inşallah 25 Haziran’da olur” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sorkuncak’lıların dertlerini ve isteklerini de dinleyen Cesur, inşaatına başlanmış fakat henüz tamamlanmamış olan Düğün Salonu için de “Düğün salonunun inşaatını tamamlayıp burada yapılacak ilk nikâhta da ilçe başkanımız Özgür Tandoğan ile birlikte nikâh şahidi olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum