Hizmetler Ortada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta il, merkez ilçe, ülkü ocakları, belediye başkanları ve bayanlardan oluşan heyet Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Hizmetler Ortada

Anneler Günü vesilesiyle, Demirköprü’de açılışı yapılan 26 Şubat Hocalı ve Şehitler Parkı’nda 84 şehit ailesinin yılın ailesi, şehit annelerinin de yılın annesi seçilmesinden dolayı mutluluklarını ifade eden partililer, Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

26 Şubat Hocalı ve Şehitler Parkı’nın önemli bir proje olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bu parkın Anneler Günü vesilesiyle açılmasından duydukları mutluluğunu dile getirdi.

Park açılışında Isparta’daki tüm şehit ailelerinin yılın ailesi, annelerinin de yılın annesi seçilmesinin büyük önem taşıdığını belirten Yalçın, “Bu parkı Isparta’ya kazandıran ve bu güzel parkın da ilk defa şehit anneleriyle, anlamlı bir günde kullanıma açılmasından mutlu olduk. Şehitlerimizi manevi huzurlarında bir kez daha andık.

Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Allah Onları başımızdan eksik etmesin, bizlerin yetişmesinde onların emekleri çok büyük. Bu anlamlı günde bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ederken, yine katılımlarıyla bizleri destekleyen Isparta halkımıza, yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah her günümüz mutlu, huzurlu, güzel geçsin temennisiyle teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala da, Isparta halkının Yusuf Ziya Günaydın’ı ikinci defa seçerek, MHP’li bir belediyenin neler yapabildiğinin ortada olduğunu söyleyerek, “MHP adına Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın hizmetleri ortadadır. Anneler Günü’nün bu gün ayrı bir önemi var, o da Isparta’da ilk defa bir Şehitler Parkı kurulmuştur, şehit annelerimiz yılın annesi seçilmiştir. Bu annelerimizi ne kadar başımızın, omuzlarımızın üzerinde taşısak azdır. Haklarını ödeyemeyiz. Tüm Ispartalıların anneler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Cennet vatan Türkiye’nin bölünmemesi, ilelebet payidar kalması için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Türk Milleti adına bir park inşa ettiğini söyleyen Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, “Tüm şehitlerimizin annelerine bir plaket takdim edildi. Bu plakette gül motifinin içermesi, Peygamberimizin yanında cennet kapısında buluştuklarının işareti olarak algıladık. Memnun olduk, Anneler Günü dolayısıyla şehit ailelerini yılın ailesi, annelerini de yılın annesi seçtikleri için de Türk Milleti olarak, Isparta Ülkü Ocakları olarak Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın beye teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Partinin Seçim Komisyonu Başkanı İzzettin Dikmen de, “Mübarek 3 ayların girdiği bir süreçte hem batı vahşetini her geçişte göz önüne getirerek Hocalı Katliamını hatırlamamız için, hem de bu cennet vatan için şehit olan kardeşlerimizin anısına yaptıkları parktan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bütün annelerimizin gününü şehit annelerimizin şahsında kutluyorum. Sayın Belediye Başkanımızı ve ekibini yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı kutluyor, bütün aziz Isparta halkına saygılar sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

2 önemli etkinlik gerçekleştirildiğine değinen Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim de “Bunlardan birisi Şehitler Parkı’nın açılışı, bir diğeri de yine aynı yerde Anneler Günü etkinliğini aynı güzellikte kutladık. Bu tür çalışmaların hem camiamız adına, hem de belediyemizin kültürel etkinlikleri adına güzel olduğuna inanıyorum. Bu etkinliklerin devam edeceğine ve şehrimize katkı sağlayacağına inanıyorum. Çalışmalarından dolayı sayın başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Bu vesileyle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Yapılan çalışmayı ‘isabetli bir hizmet’ olarak değerlendiren Dedeçam Belediye Başkanı İsmail Öztop da, “Böyle bir anlamlı parkın açılışına katılmaktan dolayı mutluyuz. Çok isabetli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Isparta halkımıza hayırlı olsun, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.

Yukarı Kaşıkara Belediye Başkanı Mustafa Bıçaklı da yapılan parkın çok güzel olduğunu, şehit aileleriyle Şehitler Parkı’nda buluşmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, Başkan Günaydın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

26 Şubat Hocalı ve Şehitler Parkı’nın açılışı dolayısıyla düzenlenen etkinliğin birlik, beraberlik ve bütünleşmeye vesile olduğunu aktaran Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bunu ancak partimizin yapabileceği hissiyatını verdiler. Partimizin bir belediye başkanı olarak şehitlerimizle bütünleşmiş, duyguları yüceltmiş durumdayız. Bugün 84 şehit annemizi yılın annesi ve ailesini de yılın ailesi seçmenin gururunu yaşıyoruz. Şehitlerimizin hepsi bizim için önemlidir ve hiçbirini ayrı tutmayız. Şehrimizin önemli bir yerinde adeta mezbelelik bir alanımızı anlam ve önemi büyük bir park haline getirdik.

Isparta’mız bin 250 şehit vermiştir. Şehitlerimizin yanı sıra son yüzyılda şehrimize, ülkemize ve dünyaya hizmet etmiş büyüklerimizin büstlerini de koyduk. Adeta bu parkımız bir vefa anıtı haline gelmiştir. Arkadaşlarımız böyle bir parkın açılışını anlamlı buldular ve açılış sonrasında gelerek ziyarette bulunmaları ve teşekkürlerini iletmeleri beni çok mutlu etti. Bir hafta sonu olmasına rağmen burada il, ilçe, ocak, belediye başkanlarımız ve partililerimizin buraya gelerek bir araya gelmemiz bana duygu ve sevinç veriyor.

Bu da ayrıyeten partimizin birlik beraberlik içerisinde çalıştığımızı ve çalışacağımızın da mesajı anlamında görüyorum. Şehitlerimizi en iyi biçimde andık, şehitlerimize de rahmet diliyorum. Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum. Bu ziyaretlerinizden dolayı tekrar sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum