İbicioğlu Alt Geçit İstedi

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a SDÜ kavşağında mevcut yol ve trafik yapısı hakkında bilgiler vererek alt geçit talebini iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2013 10:58
İbicioğlu Alt Geçit İstedi

Daha sonra Rektör İbicioğlu, Bakan Binali Yıldırım ve beraberindekilerle Isparta Valiliğinde düzenlenen sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

Rektör İbicioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada SDÜ’nün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi vererek “SDÜ TÜBİTAK projelerinde birinci, Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu (BTYK) raporunda önerilen proje sayısı sıralamasında ikinci sırada ve Webometric sıralamalarında da ilk 600 içerisinde yer alıyor.” dedi.

SDÜ yerleşkeleri arasındaki trafik hakkında bilgi veren İbicioğlu, yolda yapılacak düzenlemelerin öğrenci güvenliği açısından önemli olduğunu ifade ederek burada bir alt geçit yapılmasını istedi. Bakan Binali Yıldırım da bireylerin güvenliğine öncelik verdiklerini ve trafik kazalarını önlemek amacıyla talepte bulunulan yerle ilgili araştırmalar yaparak çözüm üreteceklerini kaydetti.

Bakan Yıldırım, daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin Isparta-Antalya kara yolunun duble yol haline getirilmesi, Süleyman Havaalanı'nın tekrar uçuşlara açılmasıyla ilgili sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.