İftarda Eşsiz Tatlar Barida’da Sizleri Bekliyor

İslam âleminin en önemli ve en bereketli ayı olan Ramazan ayı tüm bereketiyle devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2013 15:10
İftarda Eşsiz Tatlar Barida’da Sizleri Bekliyor

Isparta’nın ilk ve tek beş yıldızlı oteli olan Barida Hotels Ramazan ayına yönelik hazırlıklarını tamamlayarak iftar yemeklerini vermeye başladı.

Barida’nın ödüllü aşçısı geleneksel ramazan lezzetlerini unutulmaz tatlara dönüştürerek, set mönü ve açık büfe seçenekleriyle misafirlerini ağırlıyor.

Roof Restoran, Hazar Restoran ve yazlık terasta hizmet veren Barida, büyük gruplara ailelere eş ve dostlara iftarda ev sahipliği yapıyor. Zengin menülerle buluşan misafirleri yemeklerden memnun kalarak otelden ayrılıyorlar.

İftar yemeği misafirleri sadece yemeklerin eşsiz lezzetleriyle değil; canlı tasavvuf müziği eşliğinde de o yemekleri tatmanın ve Ramazan ayının en unutulmaz havasını yaşamış olmanın verdiği huzur ile uğurlanıyorlar.

Fiyatlarıyla da son derece cazip olan menüler, titizlikle hazırlanarak her akşam sizleri ve tüm sevdiklerinizi Barida’ya davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum