İftira Atmadık, Bu Belge İspatı

Basın Kulübü programında söz konusu iddiaları yalanlayıp, Miletvekili Özel ve ilgili savcıyı iftira atmakla suçlayan CHP'li Öner'e AK Parti Milletvekili Recep Özel'den cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2013 11:59
İftira Atmadık, Bu Belge İspatı

Milletvekili Özel, 'ispat edemeyen müfteridir' diyen Öner'e söz konusu davanın ididanamesinin S/3 bölümünde 'örgütün gizlilik boyutu ve soruşturmanın gizliliğini ihlal eden kamu görevlileri' i' başlığıyla yer alan kayıtlar ve tespitleri kamuoyu ile paylaşayarak cevap verdi.

Milletvekili Recep Özel, "Ali Haydar Öner'in valiliği döneminde muhbirlik yaptığını biz söylemiyoruz. Savcının hazırladığı iddinamede açıkça yer alıyor. İlgililerin konuşmalarından ve tespitlerden bu durum açıkça ortada. Ortada iftira yok. İspat ediyoruz. İşte iddianame ve içindeki e kayıtlar. Bunun dışında bir şey söylemiyorum. Belgelerde her şey apaçık "dedi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum