IGC ve AGD’den Ortak Yönetim Kurulu Toplantı

Isparta basını her geçen gün kendi içerisinde birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkartıyor. Son olarak Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Aktif Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, toplantılarını ortaklaşa yaptılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2014 16:59
IGC ve AGD’den Ortak Yönetim Kurulu Toplantı

Isparta yerel medyası, gün geçtikçe birçok kurum ve kuruluşa örnek oluyor. Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Mehmet Erçakır’ın getirilmesiyle birlikte dostlukta en üst seviyeye çıktı. Şevket Karahan Başkanlığı’nda toplanan Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Mehmet Erçakır Başkanlığında bir araya gelen Aktif Gazeteciler Derneği dün saat 11:30’da Öğretmenevi’nde önemli kararlar aldı.

YEREL MEDYANA SAHİP ÇIK
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nın hayata geçirdiği Yerel Medyana Sahip Çık projesine Aktif Gazeteciler Cemiyeti yönetimi de tam destek verdi. Bu proje kapsamında IGC Başkanı Karahan ve AGD Başkanı Erçakır, eylem planı protokolü imzaladı. İki dernek yönetimi ve üyeleri de ‘Yerel Medyana Sahip Çık, Yerel Gazete Oku’ projesinin hayata geçirilmesiyle birlikte birçok sorunun aşılacağını dile getirdiler.

İKİ BAŞKANIN ORTAK KARARI
PROJENİN AMACI
Isparta’da yerel basın okuma alışkanlığının artırılması, yerel basının güçlendirilmesi ve farkındalık yaratılması.

PROJE UYGULAMALARI
Hayata geçirilen projeye destek olunması için kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak olan ziyaretler. Gidilecek olan yerlerde yerel gazetelerin okutulması için gerekli desteğin istenmesi ve ilimizde okunurluk oranının artırılması gibi uygulamalar hayata geçirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.