IGC’den Isparta Basınının Duayenlerine Şükran Plaketi

IGC’den Isparta Basınının Duayenlerine Şükran Plaketi

Yayınlanma:
IGC’den Isparta Basınının Duayenlerine Şükran Plaketi

Isparta Gazeteciler Cemiyetinin olağan genel kurulunda mesleğe 40 yılı aşkın süredir hizmet veren Duayen Gazetecilere şükran plaketi takdim edildi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, yönetim kurulu olarak mesleğin duayenlerine Isparta Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunun 46. Yılı anısına şükran plaketi takdim etme kararı aldıklarını belirtti. Bu çerçevede Duayen Gazeteciler Tanju Boylu, Nasuh Özkan, Hasan Özbek, Hilmi Özdemir, Abdullah Sinan, Tarkan Çetin ve Hakan Yaman’a Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş tarafından şükran plaketi takdim edildi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Duayen gazetecilere Isparta Basınına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Sizlere bundan sonraki yaşamınızda sağlıklı uzun ömürler diliyorum, sizler bizim her zaman baş tacımızsınız, sizler Isparta Basınına yıllarını vermiş ve önemli katkılarda bulunmuş değerli büyüklerimizsiniz, sizlere bu plaketi takdim etmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Şükran plaketi ile onurlandırılan Duayen Gazeteciler de Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a teşekkür ettiler.

igc-1.jpg

igc-2.jpg

igc-3.jpg

igc-4.jpg

igc-5.jpg

45.webp

igc-6.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.